Χίος, Σάββατο 21 Ιουλίου

Σινεμάθεια 2018

Τετ, 20/06/2018 - 17:33
φωτο αρχείου

29 και 30 Ιουνίου αλλά και 1 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στον θερινό κινηματογράφο το  τριήμερο Φεστιβάλ «CINEμάθεια, 2018».

Η Δ/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων γνωστοποιούν ότι θα προβληθούν 45 + 1 μαθητικές ταινίες Γυμνασίων, Λυκείων και Ειδικών Σχολείων από νησιά του Βορείου και του Νοτίου Αιγαίου.

"Στην μεγάλη οθόνη του cine κήπος η Λήμνος, η Λέσβος, η Χίος, τα Ψαρά,  η Σάμος, η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, η Κως, η Ρόδος, η Νάξος, η Σύρος και η Τήνος θα «κεντήσουν», με κινηματογραφικές καταγραφές και ιστορίες των μαθητικών τους ομάδων -για έκτη συνεχή χρονιά-, μνήμες, τραγούδια, ποιήματα, θρύλους, ερωτήματα. Ελάτε να τιμήσουμε όλοι μαζί την εφηβική αναζήτηση και την παραδειγματική φροντίδα των καθοδηγητών τους!", αναφέρουν στην πρόσκλησή τους για το φεστιβάλ.

 

Το πρόγραμμα προβολών παρουσιάζεται σε μορφή pdf

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 21/07/2018 - 07:40
φωτο αρχείου

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου το απόγευμα στον Αγιο Γιώργη Συκούση, ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος παρουσιάζει την πρώτη εκδήλωση του με ομιλίες, Θεατρικό δρώμενο και παραδοσιακούς χορούς, αφιερωμένη στα 500 χρόνια από την ίδρυση του χωριού.