Ροή Ειδήσεων:
 • 22:12 Χωρίς τον Ραπούσι (τραυματίας) πάει ο Ποσειδώνας στα Νένητα, για το αυριανό ντέρμπι της Α΄ Κατηγορίας με τον Κανάρη. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Νιάκα, Γαλάνη, που επίσης έχουν προβλήματα τραυματισμών. Τέσσερις απουσίες έχει ο Πύργος ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άτλαντα Νεοχωρίου. Οι Ψύλλος, Σεράφης, Μπρης, Στ. Βασιλάκης, δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Κακούσιου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κάργατζη.
 • 20:38 Αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για αύριο φιλικός αγώνας πόλο του ΝΟ Χίου με την Γλυφάδα που επρόκειτο να γίνει στο κολυμβητήριο του παραλιακού προαστίου της Αττικής. Η ομάδα μας ταξιδεύει απόψε για την Αθήνα, όπου αύριο θα κάνει προπόνηση στο κολυμβητήριο του Αλίμου και από την Κυριακή θα συμμετάσχει στο τουρνουά του ΣΕΔΥ.
 • 20:27 Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη 32 συμπολίτης μας, γιατί σε έλεγχο που έγινε βρέθηκαν πάνω του 3 γραμμάρια χασίς.
 • 19:34 Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κώστας Παπαδόπουλος, ενημερώνει ότι ολοκληρώνονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε στο αμέσως προσεχές διάστημα να καταστεί δυνατή η επαναλειτουργία του δημόσιου ΚΤΕΟ Χίου, για τη διενέργεια περιοδικών τεχνικών ελέγχων, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και έλεγχοι ADR (οχήματα μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων) και ATP (οχήματα μεταφοράς ευπαθών τροφίμων).
 • 19:25 Xωρίς τον Τσαφαρά (ανέτοιμος) και τον Ιωάννου (μεικτή ΕΠΣΧ), θα παίξει ο Ηρακλής αύριο απέναντι στο Κλασσικό για την Α΄ Κατηγορία. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θεοδωρίδη στο Κυριακάτικο παιχνίδι της Δάφνης εκτός έδρας με την Ένωση. Δεν θα είναι στην διάθεση του Κλείτου Κανετίδη, οι Κ. Χρυσίνας και Γ, Χρυσίνας. Οι Ρεσζνίκος, Μαρτάκης, Γεωργίου, Παντελιδάκης θα απουσιάσουν από τον αυριανό αγώνα της Καλαμωτής με τον Όμηρο. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κούβακα. Αρνιώτης, Τακτικός, Παπαδόπουλος δεν θα παίξουν με τον Λέοντα Αφροδισίων στην αυριανή αναμέτρηση με την Μικρασιατική.
 • 19:23 Ο Γιώργος Πετρίδης με βοηθούς τους Τσούχλη-Διακουμάκο, θα διευθύνουν το ντέρμπι Κανάρης-Ποσειδών Καρδαμύλων, αύριο για την Α΄ Κατηγορία. Οι διαιτητές στα υπόλοιπα παιχνίδια: Σάββατο: Λέων-Μικρασιατική: Επιτροπάκης, Όμηρος-Καλαμωτή: Κατσαρής, Καρυές-Ατρόμητος: Ευστρατίου, Κλασσικό-Ηρακλής Θυμιανών: Τζαμουτζαντώνης, Πύργος-Άτλας: Λιβανίδης. Κυριακή: Ένωση-Δάφνη: Επιτροπάκης.
 • 14:50 Ανοιχτή πρόσκληση στους οικοδόμους να συμμετέχουν, παίρνοντας μαζί και εργαλεία τους, στην αναδάσωση που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή στη Νέα Μονή, απηύθυνε, μέσω του Ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ ο Πρόεδρος του Σωματείου τους, Μιχάλης Τσακός, ορίζοντας ως σημείο συνάντησης το Εργατικό Κέντρο, στις 8.30 π.μ., προκειμένου εκεί να ρυθμιστούν ζητήματα μετάβασής τους στο χώρο της δενδροφύτευσης.
 • 10:32 Με απόφαση του Δ/ντή Δασών Χίου, Κώστα Μπέλλα επιτρέπεται ατελώς, μετά από έγκριση της υπηρεσίας, η συλλογή καυσόξυλων από τους πολίτες, όταν χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για κάλυψη ατομικών – οικιακών αναγκών τους. Η υλοτομία περιορίζεται αποκλειστικά στο χρονικό διάστημα μέχρι τις 10 Μαϊου του 2015. Τα υλοτομούμενα δασικά είδη θα πρέπει να έχουν προσημανθεί ή να έχουν υποδειχθεί από τα αρμόδια δασικά όργανα. Η διακίνησή τους από τα δάση στους οικισμούς που κατοικούν οι δικαιούχοι θα συνοδεύεται σε κάθε περίπτωση από την έγγραφη άδεια της υπηρεσίας. Για την υλοτομία μέσα σε μη δημόσια δάση και δασικές εκτάσεις απαιτείται η υποβολή, ταυτόχρονα με την αίτηση προς τη Δ/νση Δασών και της άδειας απόληψης δασικών προϊόντων από το δασοκτήμονα. Στην περίπτωση των δημοτικών δασών μπορεί να υποβληθεί μαζί με τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων από το Δήμο.
 • 23:50 Ο Λουκαράκης με τον Γιακούμα θα διευθύνουν το αυριανό ντέρμπι της Α΄ Κατηγορίας Μπάσκετ ανδρών μεταξύ ΒΑΟΛ-Όμηρου Καλλιμασιάς. Στα άλλα παιχνίδια οι διαιτητές: Αιγέας-Ίωνες: Ζαχαριάδου-Συμιακάκης, Νηρέας-ΦΟΒ: Λουκαράκης-Γιακούμας, ΝΟ Θυμιανών-Κοφινάς: Μασσάς-Μυλωνάς.
 • 23:47 Χωρίς τον τραυματία Γρίγο θα αγωνιστεί αύριο ο Κανάρης στα Νένητα με τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων για την Α΄ Κατηγορία. Κανονικά θα είναι στην αποστολή ο Ατσάλης. Οι Μουλάκης, Κούτσουρας θα απουσιάσουν από τον Όμηρο, στο αυριανό παιχνίδι με την Καλαμωτή. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιαζιτζόγλου.
 • 22:09 Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Καρδαμύλων τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου και στις 7.00 μ.μ. θα αναβιώσει το έθιμο «Λαμπαδοφορίες» με το εντυπωσιακό άναμμα του «ΟΧΙ» στα δύο βουνά, Μαργαρίτης και Γριά, από τους νέους των Καρδαμύλων. Φέτος θα υπάρξουν δύο ομάδες και δύο σημεία συνάντησης για τις Λαμπαδοφορίες, την ίδια ώρα, μία στην πλατεία των Άνω Καρδαμύλων και μία στο ξενοδοχείο «Καρδάμυλα» στη Ράχη.
Custom Search
Τελευταία ενημέρωση: 25 Οκτ 2014 - 08:35

alithia

Σάββατο, 25 Οκτώβριος, 2014 - 14:52
smilesmile

Ράδιο Αλήθεια LIVEΟ ιστότοπος έχει την άδεια της ΑΕΠΙ."Τα μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη/χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την πρηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ"

19:00
ΔΕΥΤΕΡΑ
15:00
ΔΕΥΤΕΡΑ
08:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
10:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
09:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
11:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
10:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
22:00
ΚΥΡΙΑΚΗ
18:15
ΠΕΜΠΤΗ
13:15
ΣΑΒΒΑΤΟ
10:15
ΣΑΒΒΑΤΟ
08:00
ΣΑΒΒΑΤΟ
18:00
ΤΡΙΤΗ