Ροή Ειδήσεων:
 • 07:31 Η τελευταία πράξη μιας ανίκανης κυβέρνησης που έφυγε, καταγράφεται στο λιμάνι της Χίου, όπου εκατοντάδες μετανάστες περιφέρονται και όλοι κοιμήθηκαν στα πεζοδρόμια γύρω από το Τελωνείο, πέριξ του Φρουρίου και στο Δημοτικό Κήπο, Χθες δημιουργήθηκαν επεισόδια στο λιμάνι με μετανάστες να διακόπτουν την κυκλοφορία και να πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία όταν πληροφορήθηκαν ότι εισιτήρια για να φύγουν στον Πειραιά υπάρχουν πια την Τρίτη! Σημειώνεται ότι η απελθούσα Κυβέρνηση υποσχέθηκε τη δρομολόγηση έκτακτου δρομολογίου πλοίου, κάτι που ποτέ δεν έγινε, όπως έγκαιρα προειδοποιήθηκαν όλοι ότι δεν είναι δυνατόν να σηκώσει το νησί την παρουσία χιλιάδων μεταναστών, αφού καθημερινά προστίθενται στους ήδη υπάρχοντες 400-500 άτομα.
 • 23:18 Την 4η θέση στην τελική κατάταξη στην κατηγορία ORC Club στην Aegean Regatta κατέκτησε το σκάφος DRAGON του Ν.Ο. Χίου με κυβερνήτη τον Γιάννη Μυτακίδη. Επίσης στην επιμέρους κατηγορία τρία το DRAGON πήρε τη 2η θέση. Στην τελευταία ιστιοδρομία από το Πυθαγόρειο της Σάμου έως τους Λειψούς το DRAGON τερμάτισε στην 3η θέση και στην 1η της 3ης κλάσης. Ακόμη στην κατηγορία ORC Ιnternational το σκάφος CODE ZERO VODAFONE του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χίου, με κυβερνήτη τον Μιχάλη Μπελέγρη, κατετάγη στην 9η θέση της τελικής κατάταξης.
 • 21:28 Ενώ τα Σχολεία ανοίγουν στις 11 Σεπτεμβρίου, τα κενά που παρουσιάζονται στη Χίο μάλλον είναι τα… συνήθη. Όπως τόνισε η Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ευτυχία Βλυσίδου, από τα Γυμνάσια και Λύκεια λείπουν 7 βιολόγοι, 2 γεωπόνοι και 10 καθηγητές ναυτικών μαθημάτων.
 • 21:27 «Δυστυχώς αυτό που συνεχίζουμε να βλέπουμε είναι ότι η Κυβέρνηση λειτουργεί αποσπασματικά». Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, ο οποίος συμμετείχε στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, που έγινε παρουσία των Υπουργών Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου και Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, καθώς και εκπροσώπου από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου εξετάστηκε το φλέγον θέμα με την παρουσία χιλιάδων μεταναστών στα νησιά.
 • 21:25 Άρχισε η τοποθέτηση 700 κάδων ανακύκλωσης, χιακού... τύπου, αρχικά στο κέντρο της πόλης, από το Δήμο Χίου, που έχει πλέον την ευθύνη αυτής της δραστηριότητας. Το “χιακού τύπου” διευκρινίζεται, γιατί όλοι οι κάδοι ανακύκλωσης είναι κλειστοί, πλην των δικών μας, αφού δεν πετάμε τα ανακυκλώσιμα μέσα αλλά έξω από τους κάδους!
 • 21:23 Λεπτομέρειες της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, καλεσμένου της τοπικής εκκλησίας, παρουσίασε χθες ο πατ. Γεώργιος Κωνσταντίνου, υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Μητροπόλεως. Ο ίδιος χαρακτήρισε τιμητική την επίσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί 11 με 14 Σεπτεμβρίου. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε επισκεφθεί άλλη μια αφορά το νησί μας, τον Αύγουστο του 1997. Το πρόγραμμα της επίσκεψης στο www.alithia.gr
 • 20:16 Η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου ορκίστηκε χθες στις 8.00 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο υπηρεσιακή πρωθυπουργός της χώρας. Η κ. Θάνου γίνεται κατ' αυτόν τον τρόπο η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ελλάδας.
 • 20:16 Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν τα σχολεία για τους μαθητές. Όπως ανέφερε ο γγ του υπουργείου, Δημήτρης Χασάπης, εξετάστηκε το ενδεχόμενο να γινόταν η έναρξη της χρονιάς στις 14 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα), όμως δεν κατέστη εφικτό, καθώς οι διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο είναι χρονοβόρες.
 • 20:10 Το θεατρικό μπουλούκι του Μ. Π. Σ. Βασιλεωνοίκου «Ρηγάδες καρώ» θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 8.00 μ.μ., στην πλατεία Βερβεράτου το θεατρικό έργο του Μπάμπη Κοιλιάρη, «Εν τοις Βασιλέων οίκοις».
 • 20:04 Το Σάββατο από τις 9 το βράδυ έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, θα είναι ανοιχτό στο κοινό χωρίς εισιτήριο το εργαστήριο συντήρησης κεραμικών ευρημάτων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χίου στο τέμενος Οσμανιέ, στην οδό Κωνσταντίνου Μονομάχου 52, στον Φραγκομαχαλά. Επ' ευκαιρία της τελευταίας πανσελήνου του Καλοκαιριού θα είναι ανοιχτά και άλλα μνημεία της υπηρεσίας στην πόλη της Χίου και στο Εμποριός.
 • 14:59 Η Δάφνη απέκτησε τον Άνθιμο Σελάλα που έπαιζε σε ομάδα της Α΄ Κατηγορίας στην Αλβανία. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στο παρελθον έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Βάρης, στην Καλαμωτή και στον Άτλαντα Νεοχωρίου.
Custom Search
Τελευταία ενημέρωση: 19 Αυγ 2015 - 09:22

alithia

Παρασκευή, 28 Αύγουστος, 2015 - 10:24

Ράδιο Αλήθεια LIVE

Ο ιστότοπος έχει την άδεια της ΑΕΠΙ."Τα μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη/χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την πρηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ"


15:00
ΔΕΥΤΕΡΑ
19:00
ΔΕΥΤΕΡΑ
11:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
10:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
08:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
10:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
09:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
22:00
ΚΥΡΙΑΚΗ
18:15
ΠΕΜΠΤΗ
13:15
ΣΑΒΒΑΤΟ
10:15
ΣΑΒΒΑΤΟ
08:00
ΣΑΒΒΑΤΟ
18:15
ΤΡΙΤΗ