Ροή Ειδήσεων:
 • 21:08 Ο "Δεσμός" Φραγκομαχαλά ενημερώνει όσους και όσες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα τμήματα λειτουργίας του Συλλόγου ότι για τη φετινή περίοδο 2014-15 ξεκίνησαν ήδη να λειτουργούν πάλι στην Αίθουσα Ι. Ν. Αγ. Νικολάου, τα τμήματα: Χορευτικό παιδιών κάθε Τετάρτη 4.30-5.30 μ.μ. και Κέντημα – Πλεκτική κάθε Παρασκευή 4-6 μ.μ. Πληροφορίες: 2271027417.
 • 15:20 Ενας έλεγχος ρουτίνας μετά από καταγγελία, για την μη νόμιμη λειτουργία της καντίνας του Νοσοκομείου, έκλεισε την καντίνα και αποκάλυψε ότι ολόκληρο Νοσοκομείο είναι χωρίς πιστοποιητικό πυρασφάλειας ! Ολα ξεκίνησαν όταν η Πυροσβεστική ζήτησε να ελέγξει το πιστοποιητικό Πυρασφάλειας της καντίνας, οπότε οι ενοικιαστές της λογικά παρέπεμψαν στο ιδιοκτήτη του χώρου. Εκεί όλοι βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αφού τόσο η παλιά όσο και η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου είναι χωρίς πιστοποιητικό Πυρασφάλειας! Μετά ταύτα οι ενοικιαστές της καντίνας την έκλεισαν, και οι συνοδοί των ασθενών και οι εργαζόμενοι άρχισαν πάλι να πηδούν τα κάγκελα, από την παλιά κλειστή πλέον πόρτα, για να προσεγγίσουν τα απέναντι καταστήματα εστίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες αφού πάρει το Νοσοκομείο πιστοποιητικό πυρασφάλειας, πράγμα που συνιστά σοβαρή δαπάνη σε κρουνούς κ.λ.π. θα ενοικιάσει πάλι την καντίνα, ίσως όμως σε άλλο τίμημα αφού ήταν κοινό μυστικό ότι η δουλειά που είχε, δεν δικαιολογούσε το αστρονομικό ενοίκιο που κόστιζε.
 • 09:56 Ο μήνας Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί διεθνώς ως «Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού» με στόχο την έγκαιρη αντιμετώπιση της πάθησης. Στα πλαίσια της Πρωτοβουλίας ΣΤΗΡΙΖΩ της Νέας Δημοκρατίας (Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης) η ΝΟ.Δ.Ε Χίου πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση, το Σάββατο στις 6.30 μ.μ. στο Ίδρυμα Μαρία Τσάκος, με ομιλητές τους Κουμπή Χρυσοβαλάντη (Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαιευτήρας Γυναικολόγος) και Βερνίκο Φραγκίσκο (Γενικός Χειρουργός – Μαστολόγος).
 • 09:20 Μετά τους 32 μετανάστες που βγήκαν παράνομα στα Νένητα το πρωί της Τετάρτης, το μεσημέρι της ίδιας μέρας εντοπίστηκαν από τους λιμενικούς άλλοι 15 στην Παναγία των Οινουσσών.
 • 21:34 Το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ τίθεται σε εφαρμογή από το ερχόμενο Σάββατο, 1η Νοεμβρίου και θα ισχύσει έως και την 30η Απριλίου 2015. Έτσι οι πελάτες που κάνουν χρήση του νυχτερινού τιμολογίου θα έχουν μειωμένη χρέωση και για ένα δίωρο το μεσημέρι. Για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών όπως η Χίος το ωράριο είναι 3.30 - 5.30 μ.μ. και 2:00 τα ξημερώματα με 8.00 π.μ.
 • 21:24 Το Επιμελητήριο Χίου σε συνεργασία με την Μαρίνα Τσεσμέ, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σμύρνης, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο της Urla και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χίου διοργανώνουν τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Channel Cup από σήμερα έως την Κυριακή.
 • 21:22 Εκδήλωση με τίτλο «Η υγιεινή διατροφή είναι δικαίωμα. Όχι στα Μεταλλαγμένα. Ναι στη Βιολογική Γεωργία» διοργανώνει ο Οικολογικός Άνεμος στο Βόρειο Αιγαίο. Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 7.30 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο Πυξίδα.
 • 21:01 Το είχε υποσχεθεί το καλοκαίρι στη "Γιορτή Μαστίχας" στον Δημοτικό Κήπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα σε ΦΕΚ με πρωτοβουλία του συμπατριώτη μας υφυπουργού Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη, δημοσιεύεται κονδύλι ενίσχυσης της ΕΜΧ με 300.000 ευρώ για την προβολή της Μαστίχας, με ψηφιακούς ή άλλους τρόπους που θα επιλεγούν. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να διαφημιστεί η μαστίχα και τα προϊόντα της ειδικά στο εξωτερικό, με ειδική προβολή των ιατρικών δυνατοτήτων της μαστίχας σαν φυσικό θεραπευτικό προϊόν, αλλά δίνει και τη δυνατότητα προβολής σε Διεθνείς Εκθέσεις, που μέχρι τώρα ήταν αδύνατη η συμμετοχή, λόγω ελλείψεως κονδυλίων.
 • 20:46 Την αντίθεσή του για τη μεταφορά στο Νοσοκομείο του ΚΕΦΙΑΠ και του ΨΥΧΑΡΓΩ, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου, θεωρώντας ότι μια τέτοια ενέργεια θα αποτελεί υποβάθμιση της λειτουργίας τους και σταδιακά θα επιφέρει το κλείσιμό τους.
 • 20:45 Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 20 χρόνια από την ηρωική πράξη του υποσμηναγού Στυλιανού Παναγυφτόπουλου, του οποίου το αεροσκάφος συνετρίβη λίγα μέτρα από τη παραλία στη Λεωφόρο Ενώσεως. Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χίου, τιμά τη Τετάρτη 5 Νοεμβρίου τη μνήμη του, στις 10:30 π.μ. με επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο της αναθηματικής στήλης στη Λεωφόρο Ενώσεως, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου.
 • 12:52 Το Τοπικό τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Χίου θα τελέσει το Σάββατο στις 4 μ.μ. τον Αγιασμό για τη νέα οδηγική χρονιά στην Εστία του (οδός Ερμουπόλεως). Τα τμήματα που λειτουργούν είναι τα Αστέρια (5-7 ετών), τα Πουλιά (7-11 ετών), οι Οδηγοί (11-14 ετών) και οι Μεγάλοι Οδηγοί (14 ετών και άνω).
Custom Search
Τελευταία ενημέρωση: 30 Οκτ 2014 - 21:29

alithia

Παρασκευή, 31 Οκτώβριος, 2014 - 05:51
smilesmile

Ράδιο Αλήθεια LIVEΟ ιστότοπος έχει την άδεια της ΑΕΠΙ."Τα μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη/χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την πρηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ"

15:00
ΔΕΥΤΕΡΑ
19:00
ΔΕΥΤΕΡΑ
11:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
10:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
08:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
10:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
09:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
22:00
ΚΥΡΙΑΚΗ
18:15
ΠΕΜΠΤΗ
13:15
ΣΑΒΒΑΤΟ
10:15
ΣΑΒΒΑΤΟ
08:00
ΣΑΒΒΑΤΟ
18:00
ΤΡΙΤΗ