Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Η τέχνη του χειροποίητου φωτιστικού

Πέμ, 08/17/2017 - 20:29

Handmade Decorative Lamps - Konstantios Travlos / My art - My road

Ονομάζομαι Κωνστάντιος Τραυλός. Είμαι κατασκευαστής χειροποίητων φωτιστικών και πρόσφατα ολοκλήρωσα το τελευταίο μου βίντεο παρουσίασης από το οποίο θα εκθέσω φωτογραφικό υλικό στη Χίο. 
Είναι το 2ο video clip παρουσίασης που πραγματοποιώ καθώς το 1ο είχε δημιουργηθεί και προβληθεί το 2012 στην Αθήνα όπου και διέμενα. 
Στα πλαίσια των καλλιτεχνικών δρόμενων στο νησί μας, σας γνωστοποιώ την έκθεση αυτή που θα διεξαχθεί τις ακόλουθες ημερομηνίες 21/8/2017 έως 10/9/2017 στο bar OZ.
 To video clip είναι αντιπροσωπευτικό τόσο της φιλοσοφίας μου στην κατασκευή φωτιστικών όσο και ότι αναδεικνύει προσωπικές πτυχές μου ως καλλιτέχνη, μιας και το clip έχει ως τελική μορφή του αίσθηση που παραπέμπει σε ύφος vintage και συνδυάζει στοιχεία από αλλοτινές παλαιότερες εποχές με το σήμερα. Τα πλάνα έχουν γυριστεί στη Χίο όπου και διαμένω τα τελευταία 5 χρόνια, με μικρές αποδράσεις κατά καιρούς, σε Ελλάδα και Τουρκία για εκθέσεις/ αναζήτηση νέων υλών και τεχνικών κατασκευής.
Το video clip διεξήχθη σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής clip, Meci Productions που δραστηριοποιείται στη Χίο και θέλω να εκφράσω την μεγάλη μου χαρά που στο νησί μας υπάρχουν άνθρωποι που μέχρι σήμερα υπήρχαν μόνο στην Αθήνα, και την ικανοποίηση μου για την άψογη συνεργασία μας και τον άριστο καλλιτεχνικό επαγγελματισμό του κυρίου Nelo Meci.

Πρόσφατα βίντεο