Στρωματσάδα… στην Παθολογική Κλινική;

Γιάννης Τζούμας
Παρ, 06/05/2022 - 19:38

Η δημοσιογραφία έχουμε ξαναγράψει είναι όπως το κρεμμύδι. Τραβάς την μια φλούδα και βρίσκεσαι στην άλλη. Μπορείς να σταματήσεις, αλλά μπορείς να πάς και στην καρδιά.

Αυτό έκανε η… παλιοσειρά όντως, Χριστίνα Ψυλλή, που σήμερα ραδιοφωνικά και σε σχετικό ρεπορτάζ του Ράδιο – αλήθεια, ρώτησε ξαφνικά στο… άκυρο, που λέμε εμείς στην γλώσσα μας, τον Αντιπεριφερειάρχη τι θα γίνει με τον εξοπλισμό της Παθολογικής.

Ε, ας την τελειώσουμε πρώτα, είπε πρακτικά ο Παντελής Βρουλής και μετά θα κουβαλήσουμε την υπάρχουσα υποδομή και… βλέπουμε.

Την ίδια ερώτηση υπέβαλλε η συνάδελφος και στην Διοικήτρια του Νοσοκομείου.

Α, ξεκαθάρισε η Ελένη Κανταράκη, υποδομή τέτοια δεν υπάρχει και εκ των ενόντων ας την ξεχάσουμε, γιατί μας εξάντλησε και ο covid.

Άρα αδέλφια αν δεν ξεκινήσουμε… χθες, αυτό που αποκάλυψε το ρεπορτάζ, το κρεμμύδι που λέγαμε, είναι ότι θα γίνει η Παθολογική και η Ψυχιατρική, για να μην ξεχνιόμαστε και θα την… κοιτάμε.

Όποιος νομίζει ότι η διαδικασία είναι απλή λαθεύει. Χρειάζεται διεθνής διαγωνισμός και οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες.

Για να το καταλάβουμε ας κάνουμε τον εξής συλλογισμό.

 Με τον Μηταράκη να ανοίγει αλά… Φρυδάς της πολιτικής όλες τις πόρτες, με τον Παντελή Μπουγδάνο από πάνω, με μια Ελένη Κανταράκη να σπρώχνει, με όλο τον κόσμο, από τον Μητροπολίτη μέχρι τους συνήθεις… δύο εφοπλιστές να βοηθούν, η Παθολογική, συν η Ψυχιατρική θα τελειώσει στον τριπλάσιο σχεδόν χρόνο από αυτόν που αρχικά είχε υπολογιστεί.

Άρα… άρα για να μην τελειώσει το έργο και κόβουμε μέσα βόλτες, για να μην κόψουμε τις… φλέβες μας, πρέπει επαναλαμβάνουμε ο διαγωνισμός για την προμήθεια εξοπλισμού των δύο νέων Κλινικών να γίνει… χθες.

Αλλιώς η φωτογραφία αυτή, που δεν είναι από το δικό μας Νοσοκομείο, θα γίνει, αλλιώς θα την πατήσουμε σαν ερασιτέχνες.

 

Υ.Γ.: Αν την Τρίτη φύγουν οι Καρούσοι για τις Λατομικές ζώνες και ρθούν οι Αγιοργούσοι τι θα κάνουν στην Περιφέρεια. Γιατί ντρέπονται να πούν ότι προτιμούν τα πράγματα να μείνουν ως έχουν;

 

Σχετικά Άρθρα