Χίος, Τρίτη 11 Αυγούστου

47 οι Παραβολές του Ιησού ! Γιατί έχουν σχέση με το κλειστό ΠΡΟΚΕΚΑ προς αποφυγήν εισροής και εισβολής λαθρομεταναστών!

Τετ, 11/12/2019 - 20:34
Λευτέρης Πυκνής

Λόγω των εορτών λέω να προβάλω το οξύτατο πρόβλημα του λαθρομεταναστευτικού με κάποιου είδους παραβολές που χρησιμοποιούσε ο Χριστός στις διδασκαλίες του !

Θα ξεκινήσω με μια φωτογραφία που ανέβασε η Ζωντανή Ορθοδοξία και αναφέρει ότι: Ο Ιησούς τάισε 5.000 αλλά μόνο 500 τον ακολούθησαν μετά το γεύμα . Είχε 12 μαθητές αλλά μόνο 3 τον ακολούθησαν πιο βαθιά στον κήπο της Γεσθημανής . Μόνο ένας στάθηκε μαζί του κάτω από τον σταυρό . Συμπέρασμα : Όσο πλησιάζεις στο σταυρό, τόσο το πλήθος ελαττώνεται .

Είναι το δίδαγμα διπλής κατεύθυνσης προς άπαντες τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες καθώς επίσης και σ όλους τους νησιώτες του Βορείου Αιγαίου, που χρειάζεται να κοιτάξουν διάπλατα και να δουν το τί τους συμφέρει η όλη ιστορία με το λαθρομεταναστευτικό !

Μήπως πρέπει πραγματικά να γίνουν τα κλειστά κέντρα κράτησης παράνομων αλλοδαπών και να μην είναι οι πόλεις και τα χωριά ξεφραγο αμπέλι ή τους ενδιαφέρει το χρήμα που πέφτει στην τοπική αγορά με κάθε τρόπο και ενέργεια από το πλήθος των λαθρομεταναστών και την εκμετάλλευση από τους επιτήδειους εμπόρους κάθε επαγγέλματος ;

Μετά να μην υπάρχουν τα παράπονα ότι ο τουρισμός στα νησιά μας έχει εξαφανιστεί και μόνο Τούρκοι μας έρχονται που δεν ξέρουμε με την σημερινή κρίσιμη περίοδο με τα γεωπολιτικά συμφέροντα τι μας περιμένει αύριο .

Πιστεύω ότι όταν γίνουν τα κλειστά κέντρα κράτησης παράνομων αλλοδαπών και γίνει ευρέως γνωστό ότι όποιος εισέρχεται παράνομα θα μπαίνει μέσα και θα βγει πλέον όταν θα απελαθεί εκτός και εάν δικαιούται ασύλου .

Κοιτάξτε πώς τους υποδέχονται οι διάφοροι επιτήδειοι που έχουν συμφέροντα με ανοιχτές τις αγκαλιές τους .

Στην αρχή θα γεμίσουν τα κέντρα κράτησης αλλά όταν διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να βγαίνουν έξω και να συμπεριφέρονται ως κατακτητές και να προβαίνουν σε εγκληματικές ενέργειες και πράξεις ληστείες βιασμούς κλπ θα στέλνουν το μήνυμα στα απέναντι παράλια ότι η κατάσταση άλλαξε και να αποφεύγουν να έρχονται. Δηλαδή σταδιακά και καθημερινά θα φθείρει η εισροή και η εισβολή των λαθρομεταναστών . Μόνο με τον παραδειγματισμό και το είδος παραβολών θα αρεώσουν την εισβολή .

Κοιτάξτε σε άλλες φωτογραφίες τον όχλο και την οργή όταν εξεγείρονται το τί μπορεί να συμβεί στον τόπο μας . Με μεγάλη μου λύπη βλέπω πραγματικά ότι όλοι οι δεξιόστροφοι άρχοντες έχουν παρασυρθεί από τους αριστερόστροφους κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες και ο μόνος που κρατάει μέχρι τέλους σχεδόν πολιτικά μόνος του είναι ο Νότης Μηταράκης που έχει πάρει το βάρος μόνος του για την δημιουργία κλειστού κέντρου κράτησης στο ( 15 ) αλλά υπάρχει και μεγάλη μερίδα του πληθυσμού που είναι η σιωπηλή πλειοψηφία που ακολουθεί και επιθυμεί να γίνουν τα κλειστά κέντρα κράτησης παράνομων αλλοδαπών και να δούμε την πόλη και τα χωριά μας χωρίς την μαύρη μαυρίλα και θα μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα δίχως φόβο και τρόμο .

Ένας απ'αυτούς είμαι κι εγώ που τολμώ εδώ και πολύ καιρό και τα γράφω και τα λέω και να προβάλω με κάθε τρόπο και μέσον γιατί όπως καθημερινά περπατώ μέσα στους δρόμους βλέπω και ακούω ! Περιμένω με ενδιαφέρον να αρχίσουν οι εργασίες για την κατασκευή του ΠΡΟΚΕΚΑ ! Αύριο μερικοί μερικοί θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ για την συμπεριφορά τους στο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Κυβέρνηση !

Εύχομαι καλά μυαλά σε όλους ! Καλό βράδυ ! Χίος 11 Δεκεμβρίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή