Χίος, Τρίτη 11 Αυγούστου

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Τετ, 10/07/2019 - 06:09
Λευτέρης Πυκνής

Σαν κομήτης.... σαν σίφουνας... ως ένας ενεργός αλεξιπτωτιστής άμεσα με την παραλαβή του Υπουργείου Ανάπτυξης προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού ο νέος Υπουργός Σπυρίδων-Αδωνις Γεωργιάδης!

Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα! Έχει κάτι από την οικογένεια μου το όνομα ΣΠΎΡΟΣ έχω πέντε !

Πολλά έχουν γραφτεί για τον χαρακτήρα του Άδωνι Γεωργιάδη , το μόνο που ισχύει είναι ότι είναι υπερβολικά εκρηκτικός και πολύ αυθόρμητος! Πάνω από όλα όμως μεγάλος δουλευταράς !

Ο Πρωθυπουργός ήξερε πολύ καλά ότι ο μοναδικός που μπορεί να σπάσει πολλά αυγά και να κάνει ομελέτα και να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά είναι μόνο ό Άδωνις Γεωργιάδης! Αμέσως μετά την παραλαβή του Υπουργείου έκανε την πρώτη συνάντηση με τον Διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development Οδυσσέα Αθανασίου για να πάρει μπροστά ή κρατική μηχανή και την έναρξη της επένδυσης τού Ελληνικού!

Θυμάμαι στις 7 Αυγούστου του 2016 έχω γράψει ένα άρθρο με τίτλο ( Τά ΑΡΧΑΊΑ ΜΕΛΊΣΣΙΑ του Ελληνικού και το Γάλα της Γαϊδούρας) Είναι δημοσιευμένο στην 200 σελίδα του βιβλίου μου (Όσα πάνε κι όσα έρθουν στο Μυαλό και την ζωή).

Χαρακτηριστικά έγραφα και για τά αρχαία αλλά και τό δάσος που έστησαν οι αριστερόστροφοι κουλτουριαρηδες κυβερνώντες τα χρόνια εκείνα στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού ! Ποτέ τους δεν θέλουν επενδύσεις ή και αν θέλουν έπρεπε να περάσουν από σαράντα κύματα με συνεχή εμπόδια και καθυστερήσεις! Ίσως αποζητούσαν κάποια χοντρά ανταποδοτικά οφέλη! Έφθασε όμως η ώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη και τού Άδωνι Γεωργιάδη που πιστεύω με πυγμή με τόλμη και γοητεία να ξεκινήσουν άμεσα αυτό τό περιβόητο μεγάλο έργο που θα δώσει χιλιάδες θέσεις εργασίας στους ανέργους Ελληνίδες και Έλληνες που τόσα χρόνια υποφέρουν από την ανεργία και την μιζέρια της καθημερινότητας.

Τα πρώτα δείγματα της αποφασιστικότητας για να αλλάξει ή Ελλάδα θα πρέπει νά είναι άμεσα! Και ένα Μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στον ΆΔΩΝΙ που δεν έχασε ούτε λεπτό ! Και όπως λέμε  αμ' έπος άμ' έργον!

Από την πρώτη στιγμή τά δείγματα τού τρόπου διακυβέρνησης της χώρας είναι πρωτόγνωρα με ήθος με ύφος και πάνω απ'όλα αξιοπρέπεια ακόμη και σήμερα με την συμπεριφορά τους στην ορκωμοσία !

Πολλά χρόνια έχουν να δουν τα μάτια μας αυτή την ωραία τελετή απαστράπτουσα με το Μεγαλείο που αρμόζει στους θεσμούς της Δημοκρατίας!

Εύχομαι από καρδιάς νά προχωρήσουν τάχιστα όλα όσα χρειάζονται για να δούμε καλύτερες μέρες!

Χίος ώρα 22.30 της 9 Ιουλίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή