Χίος, Σάββατο 15 Αυγούστου

Άραγε τι αποφάσεις θα έπαιρναν ο Εθνάρχης Καραμανλής και ο διορατικός Μητσοτάκης για το μεταναστευτικό;

Σάβ, 23/11/2019 - 06:52
Λευτέρης Πυκνής

Μελετώντας προσεκτικά τις θέσεις και τις απόψεις όλων των συμμετεχόντων στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο Δήμου Χίου με την συμμετοχή και όλων των εμπλεκομένων έχω να παρατηρήσω ότι οι περισσότεροι έδειξαν ότι η ψήφος του Χιώτικου λαού πήγε στο βρόντο !

Φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνει κανείς σας την απειλή που δεχόμαστε με την εισβολή στην χώρα μας χιλιάδων λαθρομεταναστών.

Και αντί να πάρετε δραστικές αποφάσεις προσπαθείτε όλοι σας να βγάλετε την ουρά έξω από τα σκέλια .

Δεν θα αναφέρω κανενός το όνομα γιατί έχασα πάσα ιδέα με την ανευθυνότητα σχεδόν των περισσότερων εκτός αυτού που δεν τον ψήφισα επειδή είχα τάξει την στήριξη και την υποστήριξη μου σ'άλλους υποψηφίους βουλευτές .

Και επειδή δεν μασάω τα λόγια μου σας λέω καθαρά και ξάστερα ότι ο μόνος που έδειξε ότι έχει κότσια και παρ όλο το μπόι του μεγάλα φρύδια είναι ο Νότης Μηταράκης .

Οι περισσότεροι που ανήκουν στην ίδια παράταξη τι φοβούνται; Δεν βλέπετε ότι το μεταναστευτικό είναι το πρώτο και σχεδόν το μοναδικό πρόβλημα που ίσως εκθέσει ανεπανόρθωτα την νέα Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας; 

Αφού το πρόβλημα το έχουμε τόσα χρόνια με όλα τα παρατράγουδα και τα κωμικοτραγικά γεγονότα και τα απόνερα τους που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης μας και γενικώς όλης της Χίου και της Ελλάδας, γιατί τώρα που έχει γίνει πιο έντονο και τεράστιο με τις καθημερινές παραβιάσεις και εισβολή από χιλιάδες λαθρομετανάστες εσείς σφυρίζετε μάλλον αδιάφορα με τις αερολογίες σας χωρίς να παίρνετε υπεύθυνα και να λάβετε σοβαρά την δυσχερή θέση που έχει φθάσει η χώρα μας και βάλετε πανταχόθεν;

Για πρώτη φορά ο Στρατηγός Αλκ. Στεφανής προβάλλει σοβαρό σχέδιο για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού προβλήματος με την δημιουργία κλειστού κέντρου κράτησης ! Τι φοβάστε τους αριστερόστροφους κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες που θα σας πουν ότι γεμίζουμε την χώρα με φυλακές; Και τι έγινε; Αυτοί όλοι πάντα θά αντιδρούν για να μας δείξουν ότι υπάρχουν . Τί αποφάσεις πιστεύετε ότι θα έπαιρναν οι δύο ογκόλιθοι της πολιτικής της Ελλάδας οι δύο Κωνσταντίνος Καραμανλής και Μητσοτάκης ;

Αυτή την στιγμή η χώρα μας κινδυνεύει να αλλοιωθεί και να αλλάξει ή πληθυσμιακή ομοιογένεια και να γίνουμε μιγάδες . Δεν βλέπετε ότι καθημερινά όλοι αυτοί που καταφθάνουν έχουν τον αέρα και την συμπεριφορά του κατακτητή με τις διεθνείς συνθήκες προσφύγων ; Δεν υπάρχουν πλέον πρόσφυγες πολέμου παρά μόνο λαθρομετανάστες μαύρους από τις Αφρικανικές χώρες και της Ανατολίας .

Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει κλειστό κέντρο κράτησης μεταναστών με κανόνες και όρους λειτουργίας φυλακών .

Είναι παράνομοι μπαίνουν στην χώρα μας λαθραία επομένως μέχρι να απελαθούν πρέπει να είναι έγκλειστοι και να μην κυκλοφορούν ανενόχλητοι σε ξεφραγο αμπέλι ! Και πάλι ένα Μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στον Νότη Μηταράκη που το παίρνει πάνω του !

Χίος 23 Νοεμβρίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή