ΕΛΛΑΔΑ S.O.S. (Συνέχεια του κειμένου Γερμανία – Τουρκία συμμαχία)

Τρί, 27/03/2018 - 20:49
Γεωργούλης Θανάσης

Το ισχυρότερο όπλο της Τουρκίας ήταν πάντα η μετακίνηση πληθυσμών. Η εξοντωτική μετακίνηση π.χ. του πληθυσμού των Αρμενίων και των Ποντίων προς την Συρία, στην αρχή του περασμένου αιώνα ήταν και τότε ένα Γερμανο-Τουρκικό στρατήγημα για την γενοκτονία αυτών των λαών.

Μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο αυτές οι Γερμανο-Τουρκικές πρακτικές ανάγκασαν τον λεγόμενο ελεύθερο κόσμο να αμυνθεί δημιουργώντας οργανισμούς σαν τον ΟΗΕ και να θεσμοθετήσει νόμους για την προστασία των μεταναστών και των προσφύγων.

Ο τότε ΟΗΕ, για όσους δεν το γνωρίζουν, λεγόταν Κοινωνία των Εθνών, η οποία απέτυχε και κατέρρευσε επειδή ο Χίτλερ ξεκίνησε τον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Όταν τελείωσε ο πόλεμος δημιουργήθηκε ο σημερινός ΟΗΕ για τους ίδιους λόγους και με τους ίδιους στόχους, δηλαδή το Διεθνές Δίκαιο και την ειρηνική επίλυση των διαφορών με τα γνωστά πενιχρά αποτέλεσμα π.χ. στην Κύπρο, την Συρία, την Λιβύη, την Υεμένη, τώρα στην Ελλάδα και αύριο σε όλο τον κόσμο.

Η προσχηματική χρήση, δηλαδή η κατάχρηση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και η μετατροπή τους σε στρατηγικό όπλο της Τουρκίας (δηλαδή σε εισβολείς) με το οποίο απειλεί όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, αποδεικνύει ότι ο ΟΗΕ δεν μπορεί ξανά να μας προστατεύσει από αυτούς που υποτίθεται ότι θα μας προστάτευε δηλαδή την Γερμανο-Τουρκική συμμαχία.

Η έρευνα για υδρογονάνθρακες στο Αιγαίο, πριν λίγο καιρό π.χ. από το ερευνητικό πλοίο του πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης, για λογαριασμό της Τουρκίας, και μάλιστα χωρίς την άδεια της Ελλάδας, δείχνει όχι μόνο την περιφρόνηση για το Διεθνές Δίκαιο, αλλά και το είδος της συμμαχίας αυτών των δυο χωρών.

Βλέποντας ότι η Τουρκία έχει ξεκινήσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, θεωρώ την κατάρρευση του ΟΗΕ, όχι μόνο αναπόφευκτη, αλλά και αναγκαία, επειδή έχει καταλειφθεί από τον εχθρό όπως ακριβώς και η αποτυχημένη Κοινωνία των Εθνών στο παρελθόν. Ο λογαριασμός έρχεται και για το ΝΑΤΟ το οποίο έχει κάνει τα ίδια λάθη και έχει βάλει το φίδι στον κόρφο του.

Ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ και φυσικά οι άνθρωποι που δουλεύουν μέσα σε αυτούς τους οργανισμούς δεν έχουν κατανοήσει το νέο Γερμανο-Τουρκικό στρατήγημα, επειδή είναι φτιαγμένο από παλιά υλικά. Είναι δηλαδή υβριδικό. Το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης αυτή τη φορά δεν έχει στόχο, να εκκενώσει την προς κατάληψη περιοχή όπως την Αρμενία, τον Πόντο ή την Σμύρνη στο παρελθόν αλλά κατευθύνεται αντίθετα.

Αυτό δηλαδή που μετατρέπει αυτό το Όπλο και αυτόν τον πόλεμο σε υβριδικό, είναι το γεγονός, ότι ο εχθρός για να εισβάλει οικειοποιείται τους νόμους του ΟΗΕ που διέπουν την έξοδο… Γίνεται δηλαδή κατάχρηση των νόμων με μια καλά οργανωμένη λεκτική αναστροφή.

Ο εξισλαμισμός και η κατάκτηση της Μικρασιατικής Χερσονήσου* από τους Τούρκους έγινε βέβαια όχι με λόγια αλλά με σφαγές, εκτοπισμό των κατοίκων και αλλεπάλληλα μεταναστευτικά κύματα των Οθωμανών από τον 11ο έως τον 15ο αιώνα, τότε δηλαδή που, δυστυχώς για τους Τούρκους, ο ΟΗΕ δεν υπήρχε…

Τώρα που ο ΟΗΕ υπάρχει, η κατάκτηση της Ευρώπης φαίνεται πιο εύκολη, εκτός και εάν οι ελεύθερα σκεπτόμενοι άνθρωποι καταφέρουν, ξεπερνώντας τις προκαταλήψεις τους, να φέρουν στα ίσια αυτήν την ανεστραμμένη πραγματικότητα που μας σερβίρει ο Ερντογάν.

Δυστυχώς, ενώ είναι φανερή η χρήση του Όπλου της Μαζικής Μετανάστευσης από τον Ερντογάν εναντίον μας, παρουσιάζεται το αλλόκοτο φαινόμενο του να μην αναγνωρίζεται σαν τέτοιο, δηλαδή σαν Όπλο επειδή ίσως φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες μιας τέτοιας αναγνώρισης. Η πρώτη συνέπεια είναι η αίσθηση ότι ήδη γίνεται πραγματικός πόλεμος έστω και αν αυτό που εκτοξεύει η Τουρκία εναντίον μας είναι δυστυχισμένους ανθρώπους που μαζεύει σκόπιμα από την Αφρική και την Ασία, διότι αυτό ακριβώς είναι το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι όλοι Τζιχαντιστές ή πράκτορες της Τουρκίας αλλά οι περισσότεροι είναι θύματα της Τουρκίας και των ΜΚΟ που την βοηθούν να εισβάλει στην Ευρώπη με συνέπεια να πρέπει να θεωρηθούν εισβολείς. Πρέπει δηλαδή να επιστρέφονται στις χώρες καταγωγής τους ή στην Τουρκία, χωρίς δεύτερη συζήτηση, επειδή οι νόμοι του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες κανονικά δεν προστατεύουν τους εισβολείς που όμως σήμερα το κάνουν καταχρηστικά για χάρη της Τουρκίας.

«Και όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατάει και που πηγαίνει…».*

 

*Speros Vryonis, Jr. The Decline of Medieval Hellenism in Asia Minor and the Process of Islamization from the Eleventh through the Fifteenth century.

Berkeley Los Angeles London University of California Press

 

            * Τα κείμενά μου τα δημοσιεύω από … βίτσιο και δεν περιμένω να γίνουν κατανοητά από ψευτοεπαναστάτες των Εξαρχείων και χρήσιμους ηλίθιους, οι οποίοι «έχουν ευθυγραμμίσει την λογική και την κουλτούρα τους με την λογική και την κουλτούρα του συστήματος που τους χρησιμοποιεί και αυτό όχι μόνο γιατί έχουν επιλεγεί από αυτό, αλλά κυρίως γιατί ποτέ δεν διαπαιδαγωγήθηκαν από κάτι άλλο».

 

Άλλες απόψεις: του Θανάση Γεωργούλη