Επ’ αυτοφώρω και ανάκριση!

Σάβ, 19/10/2019 - 18:53
Λευτέρης Πυκνής

Δεν φαντάζεστε πόσο ωραία είναι να ξυπνάς πρωί πρωί με την δροσούλα και να τακτοποιείς όλες τις δουλειές σου!

Από το πρωί φάνηκε ότι η μέρα μου θα πάει καλά!

Έφυγα από τις οκτώ το πρωί από το σπίτι μου στον Καμένο Πύργο και λόγω μποτιλιαρίσματος λόγω σχολείων έφθασα στο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ στου Γρου στις 08.15 μέσα σε ένα τέταρτο πέρασε από έλεγχο το αυτοκίνητο μου και έφυγα! Μιλάμε για μεγάλη και ταχύτατη εξυπηρέτηση στο άψε σβήσε!

Αυτό θα πει ιδιωτική πρωτοβουλία! Συγχαρητήρια! Και επειδή ήμουν ντυμένος σκέφτηκα να κάνω την καθημερινή μου πεζοπορία πρωί και όχι απόγευμα!

Μόλις έφθασα στα φανάρια του Βαρβασίου βλέπω και συλλαμβάνω επ’ αυτοφώρω το συνεργείο της Εταιρείας Ζενιώδη-Πικούνη και παρόν τον κύριο Πικούνη και να κάνουν τελικό έλεγχο στις ηλεκτρολογικές συνδέσεις στις κολώνες φωτισμού της περιφερειακής λεωφόρου του Παρθένη! Και επειδή κατά κάποιον τρόπο έχω χρεωθεί με 108 το έργο από γεννήσεως του έκανα την σχετική ανάκριση για να μάθω πότε επιτέλους θα ανάψουν τα φώτα της λεωφόρου και τα φανάρια!

Πριν τέσσερεις μέρες πληρώθηκαν στη ΔΕΗ όλα τα σχετικά συμβόλαια και περιμένουν τώρα το αργότερο εντός δεκαημέρου να γίνει παροχή και να δούμε το φως το αληθινό!

Να φωταγωγηθεί η Λεωφόρος γιατί δυστυχώς είναι πολύ άσχημα και πολλές φορές προκαλεί φόβο και δέος το σκοτάδι! Μαύρη η νύχτα όχι μόνο στα βουνά αλλά και στα ποτάμια! Εύχομαι η ΔΕΗ να φιλοτιμηθεί και να προβεί στην παροχή ρεύματος για να δούμε την νύχτα μέρα και τα κόκκινα τα πράσινα τα κίτρινα φανάρια με τις θαλασσιές τις χάντρες!

Καλημέρα σας!

 

 

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή