Εσχάτη Τραγωδία

Παρ, 02/06/2017 - 13:07

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 μεσημέρι και πάει να αρχίσει το διευρυμένο Δημοτικό Συμβούλιο με συμμετοχή βουλευτών, στρατηγών και άλλων θεσμικών παραγόντων της Χίου.

Ο Δήμαρχος κοιτάει γύρω του και παρατηρεί ότι έχουν μπει πολλοί πολίτες μεταξύ των οποίων και εγώ για να παρακολουθήσω την συνεδρίαση που θέμα της είναι «Η εισβολή των αμάχων» σύμφωνα με το Σταύρο Λυγερό ή «Το όπλο της μαζικής μετανάστευσης» που εξαπολύει η Τουρκία εναντίον μας σύμφωνα με την δική μου αντίληψη.

Βλέπω τον δήμαρχο να προβληματίζεται και να φοβάται ότι πιθανόν να γίνει η χάβρα των Ιουδαίων όπως τότε με τον αγώνα που έκαναν μερικοί, ενάντια στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ανεμογεννήτριες), με ουρλιαχτά και στην συνέχεια θριαμβολογίες στα ουζερί για το σταμάτημα της επένδυσης, η οποία όπως βλέπουμε όλοι, αναπτύχθηκε στην Τουρκία, με τεράστια οικονομικά και βέβαια οικολογικά οφέλη όσον αφορά την κλιματική αλλαγή του πλανήτη.

Ο Δήμαρχος σκέπτεται να πετάξει έξω τους μη έχοντας εργασίαν και αρχίζει να λέει ότι η συνεδρίαση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών για περισσότερη ησυχία και πριν τελειώσει την φράση του, εγώ που δεν θέλω και πολλά πολλά, έχω ήδη φύγει.

Κάθομαι στα σκαλοπάτια της Εθνικής στην Απλωταριά και ρίχνω μια ματιά στο κείμενό μου που δημοσιεύει ο Πολίτης την ίδια μέρα δηλαδή στις 26 Μαΐου. Τίτλος του κειμένου «Επί τέλους… Να φεύγουν αμέσως»,  γιατί βλέπω ότι έχουμε πόλεμο με την Τουρκία και πιστεύω ότι δεν πρέπει να παραμένουν ισλαμιστές στα νησιά για γεωστρατηγικούς λόγους.

Διαβάζω το κείμενο και βλέπω ότι δεν έχει γίνει κανένα λάθος στην μεταφορά του στην εφημερίδα. Είναι απλό, ισορροπημένο και με επιχειρήματα. Είπα και ελάλησα, σκέπτομαι και ρίχνω μια ματιά στο διπλανό κείμενο που έχει τίτλο «Τεκμηριωμένη άποψη με 4 σημεία» από το Στ. Κάρμαντζη.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Κάρμαντζη δεν τον γνωρίζω όμως διαβάζοντας την θέση με τα 4 σημεία αρχίζω να τον συμπαθώ.

Ο κλειστός καταυλισμός στο 18χλμ, το άδειασμα όλων των μισθωμένων ακινήτων και γενικά με όλα τα σημεία της η θέση της περιφέρειας, καταλαβαίνω ότι θίγει συμφέροντα και εξοργίζει τους δικαιοματιστές, όμως πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσει αποτρεπτικά όσον αφορά τις μεταναστευτικές ροές, οι οποίες μ’ αυτόν τον τρόπο θα σταματήσουν να είναι τόσο γοητευτικές όσο τις έχουν κάνει οι χρήσιμοι ηλίθιοι της κυβέρνησης των δημοσίων υπαλλήλων και των ΜΚΟ. Χρήσιμοι για τον επεκτατισμό της Τουρκίας και του Ισλάμ βέβαια.

Επαναλαμβάνω ότι δική μου θέση είναι η άμεση αποχώρηση από το νησί κάθε παράνομα εισερχόμενου για τους λόγους που αναλύω στα κείμενα που δημοσιεύω κατά καιρούς. Αλλά ποιος με υπολογίζει εμένα;

Εδώ αποφασίζουν όσοι έχουν θεσμικό ρόλο όπως π.χ. ο αρχηγός της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας που μόνο αυτός θα μπορούσε να επιλέξει το στρατιωτικό αεροδρόμιο Ολύμπων για εγκατάσταση Ισλαμιστών και όχι το 18 χιλιόμετρο στη μέση του πουθενά.

Τι να σας πω ρε πατριώτες. Πάλι η Τουρκία θα ωφεληθεί λες και κάποιοι το κάνουν επίτηδες. Γι’ αυτό όσο χειροτερεύει η κατάσταση με την Τουρκία, οφείλουμε να γνωρίζουμε και να θυμόμαστε σε ποιους οφείλονται οι επιτυχίες του Ισλαμικού επεκτατισμού.

Και μιας και μίλησα για πατριώτες, πρέπει να εξηγήσω ότι οι ακραίοι εθνικιστές, δηλαδή οι εγκληματικά εθνικιστές , δεν έχουν καμιά διαφορά από τους εγκληματικά μη - εθνικιστές, παρά μόνο στο ότι οι τελευταίοι τα έχουν αρπάξει συνειδητά, (ή ασυνείδητα), από ξένα συμφέροντα.

Συμπατριώτες όταν με βρίσκετε στο δρόμο και μου λέτε ότι μας έχουνε πουλημένους Αυτό και αυτούς εννοείτε. Έτσι δεν είναι;

Συνεπώς έχουν έρθει τα πάνω κάτω, τα αριστερά δεξιά και άααντε κουράγιο ξανά να ισιώσουμε τον κόσμο από την αρχή.

Α ρε Κεμάλ, τούτος ο αγώνας δεν θα τελειώσει ποτέ.

Λίγο να ξεχαστείς και αμέσως πολεμάνε να σε καβαλήσουν ακόμα και οι δημόσιοι υπάλληλοί σου, πόσο μάλλον η Τουρκία.

Το Συγχρόνως αποτελεί την εσχάτη τραγωδία.

Προβλέπω, ότι λίαν συντόμως, θα αναγκαστούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του ομοιοπαθούς λαού της Βενεζουέλας, έχοντας επιπλέον και την Τουρκία στο κεφάλι μας που οργανώνει και εξαπολύει τις μεταναστευτικές ροές ανθρώπων που δεν θέλουν, ούτε μπορούν, να ενσωματωθούν στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό. Είναι καθαρά ένας κατακτητικός πόλεμος.

Το έχω γράψει πριν χρόνια: Η Τουρκία δεν θέλει να μπει στην Ευρώπη, αλλά η Ευρώπη στην Τουρκία.

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη