Για την Μονοδρόμηση της Ιερωνύμου Γοργία

Πέμ, 08/06/2017 - 19:42

Αγαπητή ΑΛΗΘΕΙΑ,
Μετά την ανάγνωση  της επιστολής του Διοικητικού Συμβουλίου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σίφι -Κοφινά που δημοσιεύσατε νομίζω πως πρέπει να σταματήσει αυτή η αντιπαράθεση που μόνο μας πληγώνει και να αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που πρέπει να δώσουν λύση στο πρόβλημα.
 Θεωρώ όμως απαραίτητο να απαντήσω στα γραφόμενα του Συλλόγου που μας προσβάλλουν.
 Εμείς οι κάτοικοι της οδού Παπαχατζηδάκη και γνώμη και κρίση έχουμε ώστε να μην χρειαζόμαστε αρχηγούς που να μας ξεσηκώνουν. Λίγη σοβαρότης δεν βλάπτει.
Είναι βέβαια μεγάλη μας τιμή να έχουμε γείτονα ένα αξιόλογο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό και οικογενειάρχη όπως ο κύριος Σαράντος Πιτσιλαδής με μεγάλη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Δυστυχώς όμως αυτό το ξεχνάνε εκείνοι που τα παιδιά τους τα μεγάλωσε με ιδανικά και αξίες και  μια παράλογη επιθυμία τους προσπαθούν να μας την επιβάλλουν αν και περαστικοί από τη γειτονιά μας.
Θα περίμενα περισσότερη σοβαρότητα, ώστε η αντιπαράθεση να γίνεται με σοβαρά επιχειρήματα και όχι να επιμένουν ότι μπορεί να γίνει έξοδος των αυτοκινήτων μας στην οδό Ιερ. Γοργία (δεξιά στροφή) ή αριστερή στροφή από τη Μηλιάδη ή από την Ιερωνύμου Γοργία μέσω της Παπαχατζηδάκη στην οδό Αγίας Ερμιόνης.
Τα αυτοκίνητά μας είναι στη διάθεσή τους και σε κάθε υπηρεσία ή ειδικό επί του θέματος να μας πείσουν και είμαστε μαζί τους για ότι άλλο επιθυμούν . Λύσεις υπάρχουν αρκεί μόνο καλή διάθεση απ’ όλους να σκεφθούν το καλύτερο για όλους.
                                                            Γιώργος Σεζένιας
                                                 Κάτοικος της οδού Περικλή Παπαχατζηδάκη

Άλλες απόψεις: Του Γιώργου Σεζένια