Η αλήθεια σε κοινή θέα, π.χ. το κάπνισμα σκοτώνει

Παρ, 17/06/2022 - 06:23

Η ομιλία του Κώστα Καραμανλή μέσα στο Μέγαρο Μουσικής, προκάλεσε «αμηχανία» στο Μαξίμου, διότι έθεσε την αλήθεια σε κοινή θέα!

 

Για παράδειγμα, μεταξύ άλλων, είπε: «το μεταψυχροπολεμικό διεθνές σύστημα, πολιτικό, οικονομικό, νομισματικό διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις προτεραιότητες της Δύσης και εν πολλοίς ελέγχεται απ’ αυτήν, σε βάρος των συμφερόντων άλλων χωρών, οι οποίες επιλέγουν (τώρα), την σύμπτυξη ενός μετώπου που αμφισβητεί, αντιστρατεύεται ή υπονομεύει την λειτουργία του συστήματος αυτού. Μια τέτοια σύγκλιση μεταξύ Ρωσίας, Κίνας, Ινδίας, αλλά και άλλων μεσαίων (όπως η Τουρκία), ή ανερχόμενων στο διεθνές στερέωμα παραγόντων, θα συνιστούσε τεράστια πρόκληση για την Δύση και θα προμήνυε ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ στους αγγλοσαξονικούς σήμερα ισχύοντες κανόνες του παιχνιδιού, με απροσδιόριστες συνέπειες στην τελική

έκβαση μιας τέτοιας αντιπαράθεσης».

 

Να σημειωθεί ότι ο Αραβικός κόσμος, το μεγαλύτερο μέρος της Λατινικής Αμερικής, το Μεξικό και φυσικά το Ιράν, άρχισαν ήδη να συντονίζονται με Ρωσία, Κίνα και Ινδία καταλαμβάνοντας έτσι περισσότερο από τα ¾ του κόσμου, με αποτέλεσμα εμείς, μαζί με τους υπόλοιπους υποτελείς των ΗΠΑ, να έχουμε απομονωθεί και μάλιστα με διαταγή του ΝΑΤΟ μιας παρηκμασμένης και αποτυχημένης υπερδύναμης.

 

Πριν λίγες μέρες έγραψε η Guardian: «Το Σιδηρούν Παραπέτασμα των δεκαετιών του 1940 και του 1950, σχεδιάστηκε φαινομενικά για να απομονώσει την Ρωσία από την Δυτική Ευρώπη …» (ή την Δυτική Ευρώπη από την Ρωσία). «Στο ίδιο μήκος κύματος, το σημερινό καθεστώς κυρώσεων προς την Ρωσία, είχε και έχει σαν στόχο να ξανα – αποτρέψει τις χώρες του αμερικανικού ΝΑΤΟ και άλλους δυτικούς συμμάχους, από το να διευρύνουν περισσότερο το εμπόριο, τις συναλλαγές καθώς και κάθε είδους πολιτικές και πολιτιστικές σχέσεις με την Ρωσία και την Κίνα και διατήρηση των συμμάχων των ΗΠΑ, ειδικά των Ευρωπαίων, σταθερά, εντός αμερικανικής οικονομικής τροχιάς. Εν προκειμένω, οι (υποτελείς) σύμμαχοι των ΗΠΑ, θα πρέπει να απομονωθούν και να παραιτηθούν από τα οφέλη της εισαγωγής ρωσικής ενέργειας και κινέζικων προϊόντων – αγοράζοντας με πολύ υψηλότερες τιμές αμερικάνικο LNG αλλά και άλλα αγαθά, κυρίως πανάκριβο στρατιωτικό εξοπλισμό, (π.χ. F 35)». Αυτά τα γράφει η Guardian, κάνοντας αυτό που έκανε και ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έθεσε την Αλήθεια σε κοινή θέα, ακριβώς όπως αναγράφεται αυτή πάνω στα πακέτα των τσιγάρων ότι δηλαδή το ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ …

 

Παρόλα αυτά όμως οι άνθρωποι συνεχίζουν, να καπνίζουν και να βλέπουν σαν υπνωτισμένοι, κακούς Ρώσους να σκοτώνουν καλούς Ουκρανούς. Επιλέγουν δηλαδή να ξεχνούν την αλήθεια, ακριβώς όπως έχουν ξεχάσει τις βόμβες πλουτωνίου, που εξαπέλυε το ΝΑΤΟ, δηλαδή η Αμερική μέσα στην Γιουγκοσλαβία, στο κέντρο της Ευρώπης, για να καταλύσει σύνορα και να κτίσει καινούρια. Ξεχνούν την οκταετή κατά συρροή δολοφονία ρωσόφωνων από Ουκρανούς νεοναζί με νατοϊκά όπλα και εντολές, που είχε σαν αποτέλεσμα την επέμβαση της Ρωσίας όπως ήταν φυσικό, ασχέτως αν τώρα παριστάνουν, όλοι, τους έκπληκτους και τους αθώους. Ειδικά η συμπεριφορά της ξεχασιάρας Ελληνικής Κυβέρνησης, έχει ξανακάνει τους Ρώσους «τούρκους» όπως το 1922 και αυτό θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά.

 

Αλήθεια, τον Τούρκο πρέσβη γιατί τον έχουμε στην Αθήνα και τον καμαρώνουμε, μετά από τόσες προσβολές, τόσες παραβιάσεις, προκλήσεις και απειλές;

 

Τι περισσότερο έκαναν οι Ρώσοι διπλωμάτες τους οποίους απέλασε ο Δένδιας, ή μήπως τους απέλασε η αμερικανική εταιρεία που μας μοσχοπουλάει το LNG;

Ο Πολιτιστικός Μαρξισμός δίδασκε τον καιρό της Σοβιετικής Ένωσης, ότι ο εθνικισμός, τα εθνικά σύνορα και η εθνική συνείδηση, αποτελούν εμπόδια για την εξάπλωση, δηλαδή την παγκοσμιοποίηση του Σοσιαλισμού, και γι’ αυτό θα πρέπει να θεωρούνται φασιστικά χαρακτηριστικά και να αποδομούνται με κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο, ακόμα και φυλακίζοντας Κολοκοτρώνηδες.

 

Μετά την κατάρρευση του υπαρκτού Σοσιαλισμού, το σύνθημα No Borders δηλαδή Όχι στα Σύνορα, το οποίο είναι βασικό στοιχείο του Πολιτιστικού Μαρξισμού, και της αριστεράς, χρησιμοποιήθηκε από τον εχθρό, δηλαδή τους καπιταλιστές, για την παγκοσμιοποίηση της Καπιταλιστικής Οικονομίας, η οποία με την σειρά της έπρεπε να αντιμετωπίσει τους τοπικούς εθνικισμούς, οι οποίοι αντιστεκόταν στην οικονομική της επίθεση. Εδώ, μπαίνει στο παιχνίδι ο κ. Σόρος με τις ΜΚΟ του και γίνεται κράτος εν κράτει, με την παραβίαση συνόρων, μετακίνηση πληθυσμών για οικονομικούς, δημογραφικούς και πολιτικούς λόγους, αλλά και παροχή ιδεολογικής και οικονομικής υποστήριξης στην υπογραφή προδοτικών αντεθνικών συμφωνιών όπως π.χ. η Συμφωνία των Πρεσπών.

 

Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την αριστεροδεξιά, πλέον, ιβριδική θεωρία του Πολιτιστικού Αχταρμά, made in GermanyUSA και των ΜΚΟ, ο εθνικισμός όχι μόνο πρέπει να καταπολεμηθεί, αλλά πρέπει στη θέση του να κτιστεί ένας νερόβραστος και κυρίως ακίνδυνος και θολός πατριωτισμός, μιας χρήσης, ο οποίος να απαιτεί από τους ανθρώπους το πολύ απλό καθήκον π.χ. του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των φορολογικών θυσιών, αλλά προς θεού τίποτα άλλο, μη μας πούνε και φασίστες και κυρίως μη γίνει και κανένας πόλεμος…

 

Έτσι η νέα δεξιά του Μακρόν και του Μητσοτάκη μπορεί να συνεργαστεί με την αριστερά, όμως, ποτέ δεν μπορεί να συνεργαστεί με ένθερμους πατριώτες οι οποίοι μπορούν να λένε και κάνα ΟΧΙ, π.χ. στην ετοιμοθάνατη Αμερική η οποία τώρα που ξέμεινε, προσπαθεί να μας ξεζουμίσει.

 

Στην Ελλάδα η επιχείρηση του εθνικού ευνουχισμού και το κτίσιμο ενός νερόβραστου, θολού και ακίνδυνου πατριωτισμού, έχει ήδη ολοκληρωθεί, με την βοήθεια της αριστεράς, η οποία κατέχει το Know How αυτής της δουλειάς από τα γεννοφάσκια της, διευκολύνοντας έτσι, το έργο της Μητσοτακικής δεξιάς, των ΗΠΑ, αλλά και δυστυχώς  της Τουρκίας, την στιγμή μάλιστα κατά την οποία απαιτείται η μέγιστη εθνική συσπείρωση, λόγω του πολέμου οποίος μας τριγυρίζει, είτε το θέλουμε, είτε όχι, είτε μας αρέσει, είτε όχι. Ο Κώστας Καραμανλής λέει ότι έρχονται ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Έρχονται με τον Πούτιν, το Ρούβλι, το Γουάν, την προστασία, δηλαδή των εθνικών νομισμάτων, του εθνικού πλούτου, των εθνικών συνόρων και της εθνικής ταυτότητας, ενώ η Ελληνική Κυβέρνηση κοιτάει προς την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση και η Τουρκία που μας βλέπει δεν πιστεύει στα μάτια της για την ευκαιρία η οποία της δίνεται….. Τα ¾ της Ανθρωπότητας άρχισε ήδη το γκρέμισμα της Αμερικάνικης – Δυτικής δηλαδή αγγλοσαξωνικής παγκοσμιοποιημένης οικονομίας, για να κτίσει έναν άλλο κόσμο στα μέτρα της.

 

Αυτό είναι που προκαλεί «αμηχανία» στο Μαξίμου και σε όλους τους Πολιτιστικούς Μαρξιστές, της παγκόσμιοποιημένης οικονομικής αποτυχίας.

Στο κάτω – κάτω παίζεται το κεφάλι τους…

 

 

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη