Η συνεργασία στον χώρο της ΔΕΥΑΝΧ

Σάβ, 17/10/2020 - 21:23

Πρόσφατα ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ με επιστολή μου, έστειλα μια επί πλέον πρόσκληση συνεργασίας προς όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, για την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία της ΔΕΥΑΝΧ.

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση αναφέρω το πρόσφατο παρακάτω σχόλιο που αφορά την παράταξη Συμμαχία Αξιών και είναι το εξής:

Επιπρόσθετα ο κύριος Μυριαγκός, ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Συμμαχία Αξιών”, έχει εξασφαλίσει με την Προεδρία του  την αυτονόητη  στήριξη και σύμφωνη γνώμη στα πεπραγμένα του από την παράταξη του.

Είναι λοιπόν μεγάλη ικανοποίηση για μία 11 μελή διοίκηση της ΔΕΥΑΝΧ, η οποία απαρτίζεται από όλες τις παρατάξεις, να απολαμβάνει της αποδοχής και της στήριξης τους στο πολύ δύσκολο έργο που επιτελούν.

Με πρωτεργάτη τον Δήμαρχο Χίου και αρωγούς όλους τους επικεφαλείς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου σε αυτό το πρωτόγνωρο μοντέλο σύνθεσης και συνεργασίας όλων των παρατάξεων στο ΔΣ της ΔΕΥΑΝΧ, η προσπάθεια μας θα δυναμώσει προς όφελος της Δημοτικής Επιχείρησης και των δημοτών, με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των υπαρκτών και διαχρονικών προβλημάτων της.

Αυτονόητη και ευπρόσδεκτη είναι η οποιαδήποτε επί πλέον προσφορά δια της συμμετοχής τους και άλλων συναδέλφων ΔΣ, στο πολύπλευρο και εξειδικευμένο έργο που αφορά την ύδρευση, την αποχέτευση και τα όμβρια.

Όλοι μαζί θα πορευτούμε επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Άλλες απόψεις: Του Βασίλη Μυριαγκού