Το Μακεδονικό ζήτημα

Παρ, 22/06/2018 - 19:53
Γεωργούλης Θανάσης

Από καιρό λέω ότι η κυβέρνηση Τσίπρα θα λύσει όλα τα προβλήματα, που έχουν οι άλλοι με την Ελλάδα (με ένα νόμο και τώρα με μια συμφωνία). Ας αρχίσουμε όμως από το τέλος, δηλαδή από τα γενέθλια του κ. Νίμιτς στις Πρέσπες και ειδικά το άρθρο, που δημοσίευε το αφεντικό του ο κ. Σώρος, χθες στη Νέα Υόρκη για να συγχαρεί την «Ελληνική» κυβέρνηση και βέβαια τον εαυτό του… Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο κ. Νίμιτς είναι φίλος και συνεργάτης του Σώρος και ότι μαζί κάνουνε τις δουλειές μέσα και έξω από τον ΟΗΕ εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ο κ. Σώρος δεν είναι ένας απλός αχυράνθρωπος του Ιδρύματος Ροκφέλερ. Αυτό έχει τελειώσει εδώ και δεκαετίες. Αυτό που δημιούργησε, όπως και να το ονομάσουμε, εταιρεία, Πανεπιστήμιο ή ΜΚΟ θα παραμείνει αθάνατοόπως όλες οι μεγάλες εταιρείες, που παρά τους παγκόσμιους πολέμους παραμένουν πανταχού παρούσες και απαραίτητες σε κάθε τύραννο όπως ο Χίτλερ ή ο Ερντογάν.

Ο κ. Σώρος ξεκίνησε οργανώνοντας κατά παραγγελία την διαφθορά και τελικά τον αποπροσανατολισμό και την καταστροφή του κινήματος των Χίπις, του οποίου υπήρξα και εγώ μέλος, επειδή αυτό το κίνημα ξυπνούσε συνειδήσεις και ενοχλούσε το σύστημα.

Από τότε, ο κ. Σώρος, το έκανε επάγγελμα επειδή αποκαλύφθηκε το ταλέντο του και με μια στρατιά καθηγητάδων, κοινωνιολόγων, ψυχολόγων, ιστορικών, δικηγόρων και άλλων άρχισε να πουλά τις υπηρεσίες του σ’ όποιον πληρώνει καλύτερα.

Η κατά παραγγελία εκλογή κυβερνήσεων, (δεν εννοώ την οικογένεια Αγγελοπούλου) η χειραγώγηση κοινωνικών κινημάτων (δεν εννοώ το κίνημα των αγανακτισμένων), η χειραγώγηση της κοινής γνώμης αλλά κυρίως η ίδια η ιδέα της δημιουργίας Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, ΜΚΟ, αυτή είναι η «δουλειά» του Σώρος.

            Η κακόβουλη και άδικη χρήση του Διεθνούς Δικαίου έχει γελοιοποιήσει τον ΟΗΕ, ο οποίος όπως έχω από καιρό προβλέψει, καταρρέει όπως η Κοινωνία των Εθνών του μεσοπολέμου, επειδή ακριβώς έχει καταληφθεί από διάφορους τυράννους, τύπου Ερντογάν, αλλά και από τις ΜΚΟ που τους εξυπηρετούν εφαρμόζοντας το διεθνές δίκαιο όπως τους συμφέρει.

            Έτσι, π.χ. οι πρόσφυγες από το Αφρίν της Συρίας  και οι μετανάστες από την Ζιμπάμπουε ενώ κανείς δεν φροντίζει να έχουν ανθρώπινα δικαιώματα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, αποκτούν μέσα στο δικό μου, επειδή έτσι θέλει ο Ερντογάν και οι ΜΚΟ, που δουλεύουν για αυτόν. Δηλαδή το «Προλετάριοι Όλων των Χωρών Ενωθείτε» έγινε Μουσουλμάνοι Όλων των Χωρών Ενωθείτε στην Ευρώπη. Ο σουλτάνος σας περιμένει.

            Ο κ. Νίμιτς είναι ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για την λύση του Μακεδονικού και πριν πάει διακοπές ίσως λύσει και το Κυπριακό..!

            Τι σημαίνει ειδικός, άντε τρέχα γύρευε … τον κ. Σώρος.

            Διαδίδεται σκόπιμα ότι η ιδανική συγκυρία για την λύση του Μακεδονικού δεν είναι δημιούργημα του Νίμιτς και των συνεργατών του, αλλά οφείλεται στο γεγονός ότι ο σημερινός πρωθυπουργός των Σκοπίων, ο Ζάεφ, είναι ένας μετριοπαθής πολιτικός. Ψέματα! Ο Τσίπρας και ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής – Αριστεράς ΕΙΝΑΙ η ιδανική συγκυρία. Ο Νίμιτς και τα σαΐνια του στο Ίδρυμα του Σώρος κεφαλαιοποίησαν και έβγαλαν στο σφυρί τον διεθνισμό και κυρίως την Ιστορία της  «Ελληνικής» αριστεράς του εμφυλίου πολέμου.

Ο κ. Σώρος γνωρίζει ότι η τότε Αριστερά είχε συμφωνήσει να παραχωρήσει την ελληνική Μακεδονία στους συντρόφους κομουνιστές του στρατάρχη Τίτο για να κατέβουν και αυτοί στο Αιγαίο με αντάλλαγμα την απαραίτητη πολεμική υποστήριξη για την κατάληψη της εξουσίας στην Ελλάδα.

Εκείνη την εποχή, αυτή η συμφωνία δεν ήταν ανίερη ούτε προδοτική, αλλά ήταν μια αριστερή συμφωνία βασισμένη στον διεθνισμό ο οποίος όφειλε να ξεπερνά τους τοπικούς πατριωτισμούς και εθνικισμούς, προκειμένου όλοι οι προλετάριοι, όλων των χωρών να ενωθούν. Αυτό ήταν και το σύνθημα.

Ήταν η εποχή του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου στον οποίο οι εθνοσοσιαλιστές του Χίτλερ, δηλαδή οι ναζιστές και οι ακόμα πιο αριστεροί Ιταλοί Φασίστες του Μουσολίνι, απέτυχαν να ενώσουν δια της βίας τους Λαούς όλων των Χωρών, επειδή οι ιμπεριαλιστές οι Αγγλο  - Αμερικάνοι αντιστάθηκαν και τους νίκησαν. Το ίδιο έκαναν και οι Σοβιετικοί του Στάλιν, οι οποίοι σαν σοσιαλιστές είχαν υπογράψει σύμφωνο μη – επίθεσης με τον σοσιαλιστή Χίτλερ ο οποίος όμως κάποια στιγμή καταπάτησε την συμφωνία και επιτέθηκε στη Ρωσία.

Έχει ξεχαστεί από ανάγκη ότι ο Ιμπεριαλισμός ήταν ο κύριος εχθρός του Φασισμού και του Ναζισμού, δηλαδή του σοσιαλισμού, γι’ αυτό άλλωστε κατά την διάρκεια του πολέμου πολλοί έλληνες αριστεροί αρνούνταν να πάρουν ιμπεριαλιστικά όπλα και να τα στρέψουν ενάντια σε Ιταλούς και Γερμανούς σοσιαλιστές.

Όταν μετά το τέλος του πολέμου έγιναν γνωστά από τους νικητές, τα εγκλήματα του Φασισμού και κυρίως του Ναζισμού, τότε οι λέξεις φασίστας και ναζιστής άρχισαν να κατεβαίνουν από τα περήφανα λάβαρα της Αριστεράς και να μετατρέπονται σε βρισιές οι οποίες σήμερα με έναν κωμικοτραγικό τρόπο εκτοξεύονται από δήθεν αριστερούς ενάντια σε δήθεν φασίστες. Αυτό συμβαίνει όταν τα ρήματα μετατρέπονται σε ουσιαστικά, χάνοντας έτσι την ευλυγισία τους και την παρουσία τους στο Εδώ και το  Τώρα, με αποτέλεσμα να τα αρπάζει ο οποιοσδήποτε και να τα κάνει ότι θέλει, (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ).

Έτσι άλλωστε μπόρεσε ο κ. Νίμιτς και η παρέα του να κεφαλαιοποιήσουν το παρελθόν της «Ελληνικής»  Αριστεράς και να το πουλήσουν ακινητοποιημένο, όχι στους έτσι και αλλιώς ανύπαρκτους κομουνιστές του Τίτο αλλά στον σημερινό ολοζώντανο εχθρό δηλαδή τον Γερμανο – Τουρκικό Άξονα. Πρόκειται για μια καθαρή νίκη του Ιμπεριαλισμού.

Έτσι ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς και οι συνένοχοι τους, μετά το δημοψήφισμα ξανα – προδίδουν τη Αριστερά και βέβαια το Ελληνικό Έθνος, το οποίο σας εξήγησα που το έχουν γραμμένο. Μην τους πιστεύετε, ειδικά όταν αναφέρονται στην πατρίδα και το Έθνος. Διαβάζουν τα σκονάκια που τους έχει δώσει ο Νίμιτς και φαίνεται.

Αν δεν ακυρωθεί η συμφωνία, τότε θα ξεκινήσει το Ντόμινο το οποίο έχει παραγγείλει η Τουρκία. Με αρχή την Βόρεια Μακεδονία θα απαιτηθεί η Βόρεια Κύπρος, η Αλβανία και θα σταματήσει εκεί που ούτε μπορεί, ούτε θέλει να φτάσει η φαντασία του Τσίπρα και του Κοτζιά.

Αντισταθείτε εμπράκτως! Και ο νοών νοήτω.

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη