Με επιστημονικό τρόπο

Τετ, 02/02/2022 - 16:26

Χθες 27 Ιανουαρίου 2022, σε μια εκπομπή στην Τ.V. υπέρ των drug delears και υπέρ των κατά συρροή εμβολιασμών, άκουσα ότι το 80% των χθεσινών νεκρών από κορωνοϊό ήταν άνω των 70 ετών και ότι ο μεγαλύτερος ήταν 104 ετών και μάλιστα όλοι τους πλήρωναν πρόστιμο…

Από περιέργεια, αλλά και για να βεβαιωθώ ότι δεν έχουμε τρελαθεί όλοι, μπήκα στο νεκροταφείο του Άη Γιάννη, που βρίσκεται στον δρόμο μου και διαπίστωσα ότι και προ κορονοϊού, οι άνθρωποι συνήθιζαν να πεθαίνουν το ίδιο μεγάλοι, χωρίς όμως να πληρώνουν το ίδιο πρόστιμο.

«Έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία των εμβολίων ο Έλληνας πολίτης παραμένει παντελώς ανενημέρωτος για τις παρενέργειες των εμβολίων, με συνέπεια η άγνοια να εντείνει τους φόβους του και να μην εμβολιάζεται. Η ίδια κυβέρνηση, οι ίδιες επιτροπές και τα ίδια ΜΜΕ, που έπαιρναν τους εμβολιασμένους στον λαιμό τους διαλαλώντας ψευδώς ότι «δεν κολλάει όποιος εμβολιάζεται», «δεν μεταδίδει», «δεν νοσεί», δεν πάει στις ΜΕΘ», «δεν πεθαίνει», εξακολουθούν να κρατάνε στο σκοτάδι τους πολίτες, αντιμετωπίζοντας εχθρικά και διχαστικά όποιον διατηρεί κάποιες εύλογες αμφιβολίες».

Καταδικάζω λοιπόν, την κυβέρνηση, τις «ακαταδίωκτες» επιστημονικές επιτροπές της και σχεδόν το σύνολο των Μ.Μ.Ε., για παραπληροφόρηση και επιθετικότητα ενάντια στο Λαό, με εκβιασμούς (περιορισμό της ελευθερίας και πρόστιμα) και κυρίως τις ύβρεις περί ψεκασμένων, των οποίων η δήθεν αντικοινωνικότητα «σαμποτάριζε» το κτίσιμο του περιβόητου τείχους ανοσίας. Τώρα, όλοι γνωρίζουν αυτό που μας έλεγε ο κ. Κούβελας και πολλοί άλλοι επιστήμονες εξαρχής, ότι δηλαδή δεν μπορεί να κτιστεί τείχος ανοσίας, ούτε ανοσία αγέλης για τους κορωνοϊούς.

Τους επιστρέφω λοιπόν τις ύβρεις περί αντικοινωνικότητας και ψεκασμού και τους κατηγορώ επιπλέον για ΣΚΟΠΙΜΗ διασπορά του covid - 19 με το πιστοποιητικό εμβολιασμού το οποίο επέτρεπε εξαρχής στους εμβολιασμένους να κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς τεστ, σε αντίθεση με τους ανεμβολίαστους, οι οποίοι πρέπει να κάνουν τεστ και μάλιστα με δικά τους έξοδα. Πράγμα το οποίο αποτελεί εκβιασμό. Έτσι η ΣΚΟΠΙΜΗ διασπορά του ιού αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και ο εκβιασμός αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό των παλιανθρώπων του υποκόσμου, τους οποίους δεν πρέπει να τους εμπιστευόμαστε ότι και να μας λένε.

Επίσης, αφού τα εμβόλια είναι τόσο ασφαλή και αποτελεσματικά, όσο λέει ο κ. Μπουρλά και οι ακόλουθοί του πονηρού συστήματος, τότε γιατί δεν τους αρκεί η απόλαυση και η ευεργεσία την οποία προσφέρει το ίδιο το εμβόλιο στον εμβολιασμένο; Γιατί; Γιατί δίδονται τόσα πλεονεκτήματα, ανταλλάγματα, ακόμα και χρηματικά ποσά σε νέους, προκειμένου να πάνε να εμβολιαστούν; Τόσο κακός είναι ο εμβολιασμός;

Όλα αυτά τα ανταλλάγματα λεηλατούνται βίαια και εκβιαστικά από τους ανεμβολίαστους, με πρόστιμα και περιορισμούς και δίνονται σαν έξτρα μπόνους στους εμβολιασμένους σαν ανταμοιβή. Έτσι ακούμε συχνά τους εμβολιασμένους να μας λένε: «Καλά να πάθετε! Εμείς δηλαδή που πήγαμε και εμβολιαστήκαμε τι είμαστε βλάκες;». Είναι δηλαδή σαν να έχουν πάθει κάτι κακό και όχι κάτι ασφαλές και ευεργετικό. Αν ο κόσμος ήταν βέβαιος για την ασφάλεια και ευεργετικά αποτελέσματα των εμβολίων, τότε οι εμβολιασμένοι θα έπρεπε να λυπούνται τους ανεμβολίαστους και όχι να τους μισούν.

Όμως αυτό το «καλά να πάθετε!» προϋποθέτει κακά συναισθήματα, τα οποία είναι αντανάκλαση των κυβερνητικών – επιστημονικών χειρισμών και του βάρβαρου marketing το οποίο έχει μετατρέψει την ανθρωπότητα σε ένα ΠΡΕΖΟΝΙ.

Πρέπει εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, να ξεπεράσουμε τον διχασμό ο οποίος μας έχει επιβληθεί σκόπιμα και μάλιστα με επιστημονικό τρόπο και να τους πάμε όλους αυτούς τους «κυρίους» για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, στην φυλακή.

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη