Με το θάρρος της γνώμης μου.... Ντόμπρα και Σταράτα και σ'όποιον αρέσει

Τρί, 04/08/2020 - 06:54
Λευτέρης Πυκνής

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε καθημερινά πολλά σχόλια και δημοσιεύματα καθώς και πρόσωπα από τηλεοπτικά παράθυρα ΜΜΕ βήτα διαλογής της πρωτεύουσας να κάνουν αναφορά ορισμένα δήθεν πρωτοκλασάτα στελέχη της δημοσιογραφίας ή συγγραφείς ή κατά φαντασίαν διεθνολόγοι ή παρουσιαστές παντού καιρού και ανακατοσούρας και να σχολιάζουν με τον χειρότερο τρόπο τα Εθνικά μας θέματα !

Επειδή όλοι αυτοί είναι εγκάθετοι Αριστερόστροφοι κουλτουριάρηδες και βλέποντας το πετυχημένο Κυβερνητικό έργο σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στο χειρισμό της εξωτερικής πολιτικής και Άμυνας καθώς και της οικονομίας παρ' όλα τα προβλήματα της επιδημίας του Κορωνοϊού προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαβάλουν και να υποσκάπτουν ακόμη και την διαδικασία για τις διεκδικήσεις της Τουρκίας .

Δεν είναι δυνατόν ούτε επιτρέπεται σε όποιον πολιτικό χώρο και να ανήκουν όλοι αυτοί οι κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες συνδικαλιστές και δημοσιογραφούντες σε όλα τα Αριστερόστροφα έντυπα και ηλεκτρονικά παπαγαλάκια να θέτουν σε κίνδυνο και να σπείρουν ψευδείς ειδήσεις και να πανικοβάλλεται ο λαός μας για καθαρά κομματικά οφέλη λέγοντας την μια φορά ότι θα μοιράσουμε το Αιγαίο ή ότι θα πρέπει να πάρουν οι Τούρκοι το 25% και οι Έλληνες το άλλο 25% και να θέσουν επί τάπητος το άλλο 50% με δικαστικές διεθνείς αποφάσεις σύμφωνα με Τουρκικές δημοσιογραφικές πληροφορίες που δυστυχώς οι φωστήρες Έλληνες δημοσιογράφουντες υιοθετούν και προβάλλουν και αναφέρουν κατά την προσωπική τους άποψη ως Προδοσία ή σε λίγα χρόνια να θεωρείται ρεαλισμός και σωφροσύνη !

Μ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες!

Δεν μπορείτε να χωνέψετε όλοι όσοι επί πέντε χρόνια πουλούσατε και αγοράζατε και διαφεντεύατε τις τύχες μας και κτυπούσε το φιλοκάρδι του Ελληνικού λαού αν συμβεί κάτι με τους γείτονες το τί θα βλέπαμε με τις παλινωδίες και τις πολιτικές Μπαρούφες που επικρατούσαν να γίνει .

Επί τέλους χωνέψετε όλοι σας ότι σήμερα έχουμε σοβαρή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την διεθνή προβολή και προώθηση των ελληνικών θέσεων που επιτέλους μετά από πολλά χρόνια έχουν γίνει σεβαστές από όλα τα κράτη του κόσμου !

Όση λάσπη και να ρίχνετε γυρίζει πίσω στα μούτρα σας !

Επειδή είμαι μόνιμος κάτοικος της Χίου από γεννήσεως μου από το 1947 και δεν το κουνώ ρούπι ως Ακρίτας από τον τόπο μου και έζησα και δημιούργησα πάνω σ'αυτό το νησί δεν επιτρέπω στους καλοκαιρινούς παραθεριστές απ'ωόπου και να κατάγονται να σπείρουν ψευδείς ειδήσεις και να καλλιεργούν ανησυχία στους κατοίκους της Χίου και γενικότερα της Ελλάδας!

Άλλωστε στην Χίο μόνο για διακοπές και παραθερισμό έρχονται !

Μήν παίζετε με τα Εθνικά μας θέματα γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει !

Αντί να δίνεται θάρρος και κουράγιο στους ακρίτες των επάλξεων προσπαθείτε για κομματικά οφέλη να δημιουργήσετε αναμπουμπούλα και πανικό !

Ως εδώ και μη παρέκει με τις αμπελοφιλοσοφίες, τις μπούρδες και τις Μπαρούφες σας ! 

Και μην μας λέτε ότι η Τουρκία είναι μεγάλη στρατιωτική δύναμη και θα καταλάβει όλο τον κόσμο σύμφωνα με τις δοξασίες του τρελάρα Σουλτάνου που ονειρεύεται την πάλε ποτέ Οθωμανική αυτοκρατορία !

Ή δεν βλέπετε ή κουφοί είστε με το τί συμβαίνει στην γειτονιά μας και ότι φθάνει το τέλος της παρουσίας του Σουλτάνου στην διακυβέρνηση της Τουρκίας !

Δεν μπορεί καμιά κυβέρνηση της Ελλάδας να παραχωρήσει ούτε μία σπιθαμή γης ή θάλασσας και αέρος .

Ο Ελληνικός λαός και ειδικότερα οι Ακρίτες είμαστε μόνιμα σε επαγρύπνηση με τα όπλα παρά πόδας ! Και όποιος θέλει υπάρχει το : Μολών λαβέ ! 

 

Χίος 3 Αυγούστου 2020

Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή