Χίος, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

ΝΔ και η Περιφερειάρχης στήριζουν τα Hot Spot

Παρ, 15/03/2019 - 15:29

Ο Πρόεδρος της ΝΔ  αντί να απολογηθεί για τη πολιτική εξαθλίωση των νησιών που εφάρμοσε και η ΝΔ, επιχείρησε να εμφανιστεί στο λαό της Λέσβου και των άλλων νησιών  το εαυτό του ως νέο σωτήρα και τη σημερινή διοίκηση  της Περιφέρειας ως φιλολαϊκή.

Το κόμμα του, τα τοπικά του στελέχη σε Περιφέρεια και Δήμους είναι συνυπεύθυνοι για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Λέσβου και των άλλων νησιών του Βόρειου Αιγαίου γιατί έχουν ψηφίσει, στηρίξει και εφαρμόσει τα βασικά αντιλαϊκά  μέτρα και επιλογές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ και η Περιφερειάρχης στήριξαν και στηρίζουν την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης και της  ΕΕ για τον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων-μεταναστών στα νησιά του Αιγαίου με τη δημιουργία των απάνθρωπων Hot-Spot, τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ.

Η ΝΔ ψήφισε και τα νέα αντεργατικά αντιλαϊκά μέτρα που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά με την υπερψήφιση του 3ου μνημονίου.

Η ΝΔ και τα στελέχη τους σε Περιφέρεια και Δήμους στηρίζουν τη προκλητική συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τους εφοπλιστές για εθελοντική-συμβολική συμμετοχή στα φορολογικά βάρη την ίδια ώρα που απολαμβάνουν δεκάδες φοροαπαλλαγές και προνόμια. Το ίδιο στηρίζουν και τις νέες φοροαπαλλαγές των μεγάλων επιχειρηματιών.

Η ΝΔ, η Περιφερειάρχης και οι Δήμαρχοι της στήριξαν και στηρίζουν με κάθε τρόπο την επικίνδυνη επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να φέρει το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, που δεν αναγνωρίζει σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Οι διαφορές που έχουν οι υποψήφιοι της ΝΔ με αυτούς της κυβέρνησης είναι κυρίως η διαμάχη για τις κυβερνητικές καρέκλες και για τα αξιώματα σε Περιφέρεια και Δήμους. Η ίδια η ζωή έχει αποδείξει ότι η στρατηγική που ακολουθούν είναι εχθρική προς τις λαϊκές ανάγκες.

Καλώ το λαό της Λέσβου και των άλλων νησιών του Βορείου Αιγαίου να δώσουν την πρέπουσα απάντηση να δυναμώσουν τη συμπόρευση τους με το ΚΚΕ.

Να ψηφίσουν Λαϊκή Συσπείρωση σε Περιφέρεια και Δήμους.

Να ψηφίσουν ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και στις βουλευτικές όποτε γίνουν.

 

 

Ο Σταύρος Τάσσος είναι Βουλευτής ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βορείου Αιγαίου