Οι κουτοπόνηροι οπαδοί που κυβερνούν την πατρίδα μας

Πέμ, 14/04/2022 - 20:34
Γεωργούλης Θανάσης

 

Η Ρωσία στο παρελθόν είχε πολέμους και μάλιστα νικηφόρους ενάντια τους Τούρκους, διότι η Ρωσία όπως και η Ελλάδα έχει αντικρουόμενα συμφέροντα με την Τουρκία.

Σε έναν πόλεμο ανάμεσά τους εγώ πάντως θα υποστήριζα την Ρωσία.

Χθες άκουσα τον υπουργό των εξωτερικών, τον κ. Δένδια να μιλάει στους Δελφούς, ενώπιων διεθνούς ακροατηρίου, ακόμα και Σέρβων, οι οποίοι έχουν υποστεί τα πάνδεινα από το ΝΑΤΟ και οι οποίοι συνεχίζουν να έχουν καλές σχέσεις με την Ρωσία, ακόμα και αεροπορικές συνδέσεις.

Το ΝΑΤΟ έχει διαλύσει την Γιουγκοσλαβία, έχει δημιουργήσει μέσα της νέα κράτη, όπως το Κόσοβο, τη Βοσνία, τη Κροατία και άλλα που δεν θέλω να ονομάσω, αλλάζοντας δηλαδή τα σύνορα, ενώ κατηγορεί την Ρωσία ότι θέλει να αλλάξει τα σύνορα της Ουκρανίας και ότι αυτό είναι κακό. Κακό όταν το κάνει η Ρωσία, καλό όταν το κάνει το ΝΑΤΟ, δηλαδή η Αμερική η οποία βοήθησε την Τουρκία να εισβάλλει στην Κύπρο, ενώ απέτρεψε την Ελληνική επέμβαση.

Ο κ. Δένδιας όμως στους Δελφούς, νοιώθοντας ότι πρέπει να πει κάτι για την πρόσφατη κατά παραγγελία, απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα, είπε ότι αυτή η απέλαση έχει άμεση σχέση με την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο και την παράνομη κατοχή του Βόρειου τμήματος του νησιού. Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, είπε, ενόχλησε κάποιες ευαίσθητες χορδές των Ελλήνων οι οποίοι έχουν υποστεί το ίδιο από την Τουρκία στην Κύπρο. Έτσι, δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα ο Δένδιας, ο οποίος δεν έχει απελάσει ποτέ κανέναν Τούρκο διπλωμάτη για την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, το έκανε στους Ρώσους επειδή αυτοί εισέβαλαν στην Ουκρανία, γελοιοποιώντας όχι μόνο τον εαυτό του και την κυβέρνηση του, αλλά και όλους εμάς τους Έλληνες οι οποίοι έχουν τέτοιους πολιτικούς – παραγγελιοδόχους των Αμερικανών και των Τούρκων και τους καμαρώνουν.

ΠΟΤΕ καμία Ελληνική Κυβέρνηση δεν τόλμησε να απελάσει κανέναν Τούρκο διπλωμάτη, διότι είναι το νατοϊκό αφεντικό, εκείνο το οποίο δίνει την διαταγή στα πιόνια του στην Ουκρανία, στην Ελλάδα, την Πολωνία και αυτά προσπαθούν να εκλογικεύσουν να βρουν μια δικαιολογία, κοινώς να τα μπαλώσουν και να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια, ενώ υποστηρίζουν την Τουρκία.

Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο οι δικαιολογίες του Δένδια και του Μητσοτάκη όπως και του Τσίπρα για το Μακεδονικό και το Αιγαίο, είναι αντιφατικές, ανθελληνικές και γελοίες.

Με τον ίδιο τρόπο η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατέστρεψε σχέση αιώνων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα, και αυτό θα το πληρώσουμε ακριβά στην Κύπρο και στο Αιγαίο. Δυστυχώς το έχουν ξανακάνει οι πολιτικοί μας λίγο πριν την Μικρασιατική καταστροφή, όπου για χάρη και πάλι, των ξένων αφεντικών στείλαμε Έλληνες στρατιώτες να σκοτώνουν Ρώσους στην Κριμέα και τιμωρηθήκαμε επειδή έτσι σπρώξαμε την Ρωσία στην αγκαλιά της Τουρκίας η οποία μετά με την βοήθεια της Ρωσίας, μας πέταξε στην θάλασσα μπροστά τα μάτια των Δυτικών συμμάχων μας οι οποίοι απλώς κοιτούσαν. Μας πούλησαν όπως και στην Κύπρο, όπως και τώρα στο Αιγαίο. Πότε θα μάθουν Ιστορία οι κουτοπόνηροι οπαδοί των κομμάτων; Πότε θα καταλάβει ο Έλληνας ότι η οπαδική κουτοπονηριά βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα της Πατρίδας και υμών των ιδίων;

Να υποστηρίζεις και να ψηφίζεις ένα κόμμα εάν πιστεύεις ότι οι απόψεις του θα βοηθήσουν να πάει μπροστά η πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο. Μπορείς να πιστεύεις ότι οι οπαδοί των άλλων κομμάτων κάνουν λάθος να πιστεύουν αυτά που πιστεύουν και ότι εσύ και το κόμμα σου, με τις απόψεις σας, θα πάτε τον τόπο μπροστά. Ολόκληρο όμως τον τόπο και όλους τους Έλληνες και όχι μόνο τους οπαδούς του κόμματός σου.

Η οπαδική κουτοπονηριά, και ο φανατισμός κάνουν καλό μόνο στα ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

Την δεκαετία του πενήντα και του εξήντα, μια νατοϊκή χώρα, η Τουρκία, εξόντωσε διακόσιες και πλέον χιλιάδες Έλληνες σε Ίμβρο, Τένεδο και κυρίως στην Κωνσταντινούπολη με την ανοχή των σημερινών «συμμάχων» της Ελλάδας του ΝΑΤΟ , αλλά και της Ελληνικής Κυβέρνησης. Άνθρωποι δολοφονήθηκαν σαν τα σκυλιά στην μέση του δρόμου από τον όχλο, γυναίκες και παιδιά βιάστηκαν και οι περιουσίες τους περιήλθαν στα χέρια των Τούρκων μπροστά στα μάτια του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ χωρίς ποτέ να τιμωρηθεί κανείς. 200.000 Έλληνες χάθηκαν και έμειναν στην Κωνσταντινούπολη μόνο 2.000 και αυτό γιατί είναι γνωστό στην επιστημονική κοινότητα ότι ένας πληθυσμός 2.000 ατόμων δεν μπορεί ΠΟΤΕ να ανακάμψει και ότι είναι καταδικασμένος να εξαφανιστεί.

Μια νατοϊκή χώρα, η Τουρκία, εισέβαλε στην Κύπρο, σκότωσε, βίασε, έδιωξε από τα σπίτια τους χιλιάδες ανθρώπους. Υπάρχουν τα ντοκιμαντέρ όπου γυναίκες σε άθλια κατάσταση περιέγραψαν τους βιασμούς τους και τους βιασμούς των παιδιών τους. Είδατε ποτέ καμιά απέλαση Τούρκου διπλωμάτη και την προσαγωγή κάποιου στο διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;

Όταν οι Τούρκοι ανέβηκαν στα Ελληνικά νησιά Ίμια, οι Αμερικάνοι σύμμαχοι, όχι μόνο δεν έδιωξαν τους Τούρκους, αλλά έδιωξαν εμάς τους Έλληνες από τα νησιά μας και τους είπε και ευχαριστώ, ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο Σημίτης. Το θυμόσαστε; Τώρα στέλνουμε όπλα για να χρησιμοποιηθούν ενάντια στους Ρώσους. Απαιτούμε την προσαγωγή ακόμα και του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου.

Τώρα οι πολιτικοί μας, όπως ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας έγιναν Ράμπο, για να υπερασπίσουν τα Αμερικανικά συμφέροντα στην Ουκρανία, ενώ για τα δικά μας συμφέροντα, έβαζαν και βάζουν την ουρά στα σκέλια. Τα κοπρόσκυλα. Κουτοπόνηροι, να τους ξαναψηφίσετε… για να ζήσετε σε μια Ισλαμική χωρά, το γιουνανιστάν. Είναι κανονισμένο.

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη