Στην ώρα του βλαστήμησε και ψυχικό μην κάνεις ! Δηλαδή τι (σκ..... ά) θέλετε να γίνει;

Τετ, 15/04/2020 - 06:25
Λευτέρης Πυκνής

Όπως αναφέρω στο τίτλο στην ώρα του βλαστήμησε και ψυχικό μην κάνεις ...το έλεγε πολύ συχνά ο μπάρμπα Σπύρος ο πατέρας μου όταν έβλεπε και γίνονταν αδικία !

Δεν ξέρω πράγματι εκτός από το προφίλ του πατέρα μου έχω πάρει και όλα τα κουσσούρια του... που τα έλεγε όλα έξω απ'τα δόντια !

Βλέπω σήμερα σωρεία δημοσιευμάτων από όλες σχεδόν τις δημοτικές παρατάξεις και κομματικούς σχηματισμούς και διάφορα παπαγαλάκια να έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια και να ξυρίζουν άλλοι  με το βαμβάκι και άλλοι χωρίς σαπουννάδα  τον Γιάννη Τζούμα ! Φυσικά για το μεγάλο έγκλημα που διέπραξε από το 2017 που είχε νοικιάσει στην αρμοστεία τις εγκαταστάσεις της Αλήθειας τότε, για γραφεία του ασύλου και της απέλασης...που τελικά πάτησε την πεπονόφλουδα και έμεινε μπουκάλα και τραβιέται στα δικαστήρια χωρίς να έχει πάρει  ενοίκιο !

Από το καλοκαίρι του 2015 από το νεκροταφείο του Μυρσινιδίου... δίνουμε πολλές φορές τον αγώνα για το μεταναστευτικό από διαφορετικές οπτικές γωνίες αλλά τόσο για το καλό του τόπου μας ...αλλά και για τις ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και διαμονής όλων των τότε προσφύγων και σήμερα λαθρομεταναστών που έχουν αλλάξει ριζικά οι φιλικές,καταστάσεις !

Πέρσυ προεκλογικά τέτοια εποχή όλοι σας φαντάζομαι ότι πήγατε μπροστά το φακό και το πάνελ της Αλήθειας και δώσατε τον προεκλογικό  σας αγώνα ... Τότε γιατί δεν μιλήσατε για την ενοικίαση του ακινήτου ; Με τα γεγονότα του Αίπους όλοι μαζί τα κάνατε μπάχαλο με τις παλινωδίες και την ανευθυνότητα να ορίσετε ένα χώρο για κατασκευή κλειστών κέντρων κράτησης και ασύλου και είστε Ηθικοί Αυτουργοί για τα γεγονότα του παρ ολίγον εμφύλιου ! 

Εδώ και πολύ καιρό γίνεται λόγος για αναζήτηση κάποιου μικρού κλειστού κέντρου κράτησης για την άμεση επεξεργασία ασύλου και απέλασης. Παντού υπάρχουν εμπόδια και προσκόμματα... ακόμη και για πλοίο το αποκλείσατε .... γιατί δυστυχώς επικρατούν οι Αριστερόστροφες ιδεοληψίες που κάνουν κουμάντο στο δημοτικό συμβούλιο !  Σας πείραξε τώρα που νοικιάζει το ακίνητο ...που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και διευκολύνσεις με νερό... ρεύμα ...αποχετευτικό δίκτυο...με ψύξη και θέρμανση... απομόνωση στην πλαγιά του βουνού και αρκετά μακριά από κατοικίες... και τόσα χρόνια κάνετε όλοι σας τα στραβά μάτια και την πάπια .... που είναι τόσα σπίτια ακόμη και υπόγεια νοικιασμένα σε πρόσφυγες με τα επιδόματα που παίρνουν και το τζάμπα φαγητό που τους πηγαίνουν καθημερινά ενώ μπορεί να πεινούν Έλληνες πολίτες ..... δηλαδή δύο μέτρα και δύο σταθμά !

Μήπως σας ενοχλεί ότι με το ενοίκιο θα πληρώσει λίγο από το χρέος του στο Ελληνικό δημόσιο ; Δυστυχώς δεν σας βρίσκει κανείς από πουθενά ...τι στο διάολο θέλετε να γίνει ; Όλοι όσοι μας έρχονται να μένουν μέσα σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους; και να μην μπορούν οι ντόπιοι κάτοικοι να κυκλοφορούν ; Κάπου πρέπει να πάνε... αλλά με τις δικές σας παλινωδίες δεν γίνεται τίποτα ! Όλοι βγάζετε την ουρά έξω από τα σκέλια σας !

Αντί να κατηγορείτε τον Τζούμα επειδή έτυχε να νοικιάσει το ακίνητο του κοιτάξτε την μούρη σας στον καθρέφτη που τόσους μήνες τα έχετε κάνει ( σκ.... ά ) μούσκεμα και αναρωτηθείτε γιατί σας ψήφισαν οι Χιώτες ; Μήπως για να λαμβάνετε τις δέουσες αποφάσεις ; ή να παίζετε μέσα στην αίθουσα ή διαδικτυακά το θέατρο σκιών του Καραγκιόζη ;  Σταματήστε λοιπόν όλοι σας τις μαλθακίες γιατί δεν μπορείτε ούτε είστε άξιοι να μοιράσετε δύο γαϊδάρων άχερα ! Τα έχετε κάνει Μπάχαλο !

Αν κάποιος από εσάς έχει ακίνητο και πληρεί τις προϋποθέσεις και τολμάει ας το νοικιάσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα μέχρις να ξεμπλέξουμε από τον βραχνά που έχουμε στο λαιμό μας! 

Εύχομαι καλή φώτιση και καλά Μυαλά ! Χίος 15 Απριλίου 2020 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή