Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Μακαριστού Χριστόδουλου

Τετ, 07/11/2018 - 16:21
Λευτέρης Πυκνής

Με όλο τον σεβασμό προς τους λειτουργούς ιερωμένους και στην χριστιανική θρησκεία, θέλω να εκθέσω τις προσωπικές μου απόψεις σχετικώς με το σύμφωνο συμβίωσης του άφωνου Αρχιεπισκόπου και του αρχιψεύταρου Αλέξιου, που βρήκε τον άβουλο πλέον υπερήλικα, αρχιερέα και με τα ψευτοτερτίπια και τις μαλαγανιές με φρούδες υποσχέσεις, νά προβάλει στους αριστερόστροφους συντρόφους του, ότι πέτυχε διαχωρισμό κράτους και έκκλησίας.

Αίσχος και μεγάλη ντροπή, ευτελισμός του θρησκευτικού φρονήματος, του χριστιανικού ορθόδοξου λαού! Θα τρίζουν τα κόκκαλα όλων των αγίων και του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Πιστεύω ότι στην έκπομπή "Αυτοπροσώπως "πρίν λίγο καιρό ο παντελονάς της εκκλησίας, Σωτήρης Τζούμας είχε απόλυτο δίκιο σε αύτά που είπε σχετικώς με τους προκαθημένους στους θρόνους της χριστιανικής ορθόδοξης εκκλησίας και τα διαδραματισθέντα σε αυτήν για άφωνο Αρχιεπίσκοπο και για σκλάβο των τούρκων και του οικουμενικού πατριαρχείου.

Όπως σε όλους τους κλάδους, επαγγέλματα, λειτουργήματα και γενικώς μέσα στην κοινωνία που ζούμε, όλα τα δάκτυλα ποτέ δεν είναι τα ίδια, έτσι και μέσα στον κλήρο υπάρχουν και τα αγκάθια και τα σαπρόφυτα ζιζάνια.

Δυστυχώς σε αυτή την κοινωνία ζούμε και πολλές φορές κοντά στο ξερό καίγεται και το χλωρό. Υπάρχουν όμως ευτυχώς και οι άσπιλοι καί αμόλυντοι, στην μεγάλη πλειοψηφία απλοί, αγνοί παπάδες που επιτελούν θεάρεστο έργο!

Εύχομαι για να μη γίνω δυσάρεστος η Παναγιά και ο Χριστός που πιστεύω και λατρεύω να βάλουν το χέρι τους και να δώσουν σε όλους φώτιση, για να μην διαλύσουν την πατρίδα μας και τα όσια και ιερά πιστεύω μας!

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή