Χίος, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

Βαγγέλης Μεϊμαράκης.. Κυριάκος Μητσοτάκης! Συγνώμη Κυριάκο που στις Εσωκομματικές εκλογές Ψήφισα και τίς δύο φορές τον Βαγγέλη!

Πέμ, 11/07/2019 - 06:14
Λευτέρης Πυκνής

Πιστεύω και νομίζω ότι όποιος έχει την δύναμη να ζητήσει συγγνώμη απελευθερώνεται και μπορεί τό βράδυ έστω και τίς λίγες ώρες που κοιμάται νά χορτάσει με ηρεμία τόν ύπνο του! 

Βέβαια τόν Βαγγέλη τόν γνώριζα από την εποχή όταν ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ! Για μένα ήταν και είναι από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους της παράταξης! Μην ξεχνάτε ότι ανέλαβε πρόεδρος στην πιο δύσκολη περίοδο και μπόρεσε να την κρατήσει πολύ ψηλά! Φυσικά δεν γνωρίζω το τί θα γινόταν την παρούσα περίοδο! Ευτυχώς που ή καλή μου μοίρα μου έδωσε Την σημερινή Χαρά ! Βιώνω και.ζω ξανά ευτυχισμένες και χαρούμενες μέρες μετά από την καταιγίδα και τόν τυφώνα πού περάσαμε τά τελευταία χρόνια! Την αποδιοργάνωση και τόν ξεπεσμό όλων των Δημοκρατικών θεσμών και την διάλυση τών πάντων!

Κυριαρχούσε ο φόβος κι ο τρόμος σέ όλους τους Έλληνες! Αναρχία, ανομία,εγκληματικότητα, Ρουβίκωνες και μπαχαλακιδες με τά Γκέτο των Εξαρχείων και αλλαχου ! Επιτέλους είδαμε το ΦΩΣ στο ΤΟΎΝΕΛ , τόν Ήλιο να λάμπει και τόν ουρανό ποιο Γαλανό και ποιο φωτεινό! Αρχίσαμε να βλέπουμε Άσπρη μέρα με ούριο Άνεμο Αισιοδοξίας! Δεν πιστεύουμε στα μάτια μας με αυτή την διαφορετικότητα στον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας! Αυτά όλα περίπου γινότανε επί Κωνσταντίνου Καραμανλή και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Εσύ τώρα μας φέρνεις κάτι πολύ σημαντικό κάτι πολύ διαφορετικό τό Μεγαλείο καί την πεπτουσια της Δημοκρατίας!

Ευχαριστώ για ότι βλέπω μπροστά μου καθημερινά από τον τρόπο της διακυβέρνησης της χώρας! Όλος ο Ελληνικός λαός χάρηκε από την πρώτη μέρα της ορκομωσίας με την συμπεριφορά με την λαμπρότητα με την ευπρέπεια όλων των μελών της κυβερνήσεως και τού οικογενειακού περιβάλλοντος!  Αυτό θα πει ΕΛΛΑΔΑ αυτή είναι η εικόνα της κεντροδεξιάς φιλελεύθερης παράταξης που κατόρθωσες νά συγκροτήσεις μια χαρούμενη πολυποίκιλη με όλους τους πιο Άξιους καί Αριστους στο είδος τους υπουργούς από διαφορετικούς χώρους και χρώματος που θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τάχιστα όλα τα κακώς κείμενα τόσα χρόνια και να φέρουν την Ανάπτυξη στην Ελλάδα μας!

Χάρηκα ιδιαίτερα που στους ξεχωριστούς Υπουργούς είναι καί δύο πατριώτες μου Αξιόλογοι και οι Δύο η Λίνα Μενδωνη και ό Παναγιώτης Μιταρακης ασχέτως αν δεν τόν ψήφισα επειδή υπήρχαν καλοί μου φίλοι πού στήριξα ! Μετά την Πατρίδα και την Οικογένεια για μένα μετράει η Φιλία ! Το ΉΘΟΣ και το ΎΦΟΣ η σεμνότητα οι χαμηλοί τόνοι και η σοβαρότητα είναι όλα εκείνα πού τόσα χρόνια έλειπαν και σήμερα μας  τα προσφέρεις πλουσιοπάροχα !

Ο δημόσιος, ό πολιτικός λόγος χαμηλών τόνων η συνέπεια είναι η μεγαλύτερη διαφορά πού με μεγάλη χαρά καθημερινά βλέπουμε! Εκ των γεγονότων φαίνεται ολοκάθαρα το πόσο πολύ δουλειά έχει γίνει όλο αυτό τό διάστημα! Θερμα συγχαρητήρια σέ όλους όσους συμμετείχαν σ'αυτό τό έργο δημιουργίας !

Εύχομαι Καλή Επιτυχία και κουράγιο μέχρι να δούμε καλύτερες μέρες και να ορθοποδήσει η Πατρίδα μας! Χίος ώρα 23.00 της 10 Ιουλίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή