Χίος, Τρίτη 11 Αυγούστου

Ξημερώνει πιο λαμπρός ήλιος με γαλάζιο ουρανό και αισιοδοξία!

Δευ, 08/07/2019 - 06:25
Λευτέρης Πυκνής

Μετά την καταιγίδα επιτέλους ήρθε στην Ελλάδα μας πιστεύω μια χαρούμενη Δευτέρα με αισιοδοξία με πιο Γαλάζιο Ουρανό και με Λαμπρό Ήλιο.

Μια νέα μέρα Αισιοδοξίας με μεγάλη προσδοκία για όλους μας Ελληνίδες και Έλληνες!

Εύχομαι καί προσδοκώ ό Νέος Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην μείνει μόνο στις προεκλογικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις και πραγματικά με σηκωμενα τά μανίκια να βάλει τέλος στη Διχόνοια και στην εγκληματικότητα, την ανομία και το μπαχαλο που τόσα χρόνια μαστίζει κυρίως τίς μεγάλες πόλεις και τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας!

Εύχομαι να δούμε άμεσες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια με την πολυποίκιλη και πολύχρωμη αριστερόστροφη κυβέρνηση!

Ήρθε πιστεύω η ώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας για να δούμε ΦΩΣ με Λαμπρό Ήλιο και Γαλάζιο Ουρανό με Αισιοδοξία με Αγάπη, με ένωση όλων των Ελλήνων χωρίς Διχόνοια και Διχασμό με συναδέλφωση και αλληλεγγύη μεταξύ μας και με συνέπεια να αλλάξει ή κακομοιριά και η μυζερια που μάστιζε τόσα χρόνια όλους μας!

Πιστεύω ότι θα έχει ως προμετωπίδα τά τρία ΑΑΑ πού πολλές φορές έχουμε ακούσει από τά χείλη καί τά δικά του αλλά και από αξιόλογους επιστήμονες! ΑΡΙΣΤΕΊΑ.. ΑΞΊΟΣΥΝΗ.. ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ..

Εύχομαι γρήγορα να δούμε καλύτερες μέρες με πολλές δουλειές για όλους μας μικρούς και μεγάλους με ηρεμία στην καθημερινότητα με Ασφάλεια να μπορούμε να κυκλοφορούμε άνετα μέσα στους δρόμους της πόλης μας και ειδικότερα στις μεγάλες πόλεις που είναι αδύνατον όλα αυτά τα χρόνια να μπορεί ό κάθε πολίτης! Ήρθε η ώρα που πρέπει να καθαρίσουν όλα τα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα και ειδικότερα τά Πανεπιστήμια από τους αλήτες που τα έχουν καταλάβει και καταστρέφει με αφορμή αυτό τό περιβόητο άσυλο! Εγώ το λέω Άσυλο Ανιάτων και καταστροφών! Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε με αισιοδοξία και να βλέπουμε τό μέλλον μπροστά μας με οραματισμό για την νέα γενιά πού μέχρις σήμερα βιώνει την απογοητεύση και πολλές φορές βλαστημα Την ώρα που γεννήθηκε ! Εύχομαι.. Εύχομαι..

Εύχομαι.. να τηρήσει έστω και τά μισά για να μπορέσουμε να γλιτώσουμε από την μυζερια καί την φτώχεια με τον ξεφτιλισμο της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας μας ως Έλληνες!

Αυτά τα λίγα μόνο εύχομαι καί ζητώ από τον πενηντάρη Νέο μας Πρωθυπουργό ! Χαίρομαι για το ύφος και το ήθος που είδαμε χθες το βράδυ μετά την μεγάλη του Νίκη χωρίς παρατες καί τρελούς πανηγυρισμούς! Καλημέρα Πατρίδα Καλημέρα Ελλάδα !

Χίος ξημέρωμα 8 Ιουλίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή