Χίος, Πέμπτη 9 Απριλίου

Aκόμη ήττα για ΝΟΧ στο Ιωνικό

Κυρ, 01/12/2019 - 06:46

Τέλος πρώτου γύρου με μία ακόμη ήττα για ΝΟΧ στο Ιωνικό Κολυμβητήριο.

Αυτή τη φορά από τον Υδραϊκό με 16-9, για την 11η αγωνιστική της Α1 πόλο των Ανδρών.

Η χιώτικη ομάδα αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις (ήταν εκτός αγώνα Κουλιεράκης - τιμωρημένος, Ντούλος, Καλαργυρός - τραυματίες) και χωρίς τον Γιώργο Ντόσκα στον πάγκο του (λόγω αποβολής του στο παιχνίδι με ΠΑΟ, στην Αθήνα).

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 06/04/2020 - 16:52

Μετά την έγκριση της διακήρυξης προ 10ημέρου του έργου κελύφωσης – ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου και συντήρησης των ξενώνων του, είναι θέμα χρόνου πλέον η δημοπράτηση και του 2ου σημαντικού έργου στο «Ιωνικό» μετά την αντικατάσταση των τεντών.

Όπως είπε σε συνέντευξή του στην «Α» ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δ. Χίου, Γιάννης Μανάρας, το επόμενο διάστημα θα τεθεί στην οικονομική επιτροπή του δήμου η λήψη απόφασης για τη δημοπράτηση.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο είναι της τάξεως του 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ όσον αφορά τις τέντες στις δύο πισίνες, έργο που ήδη έχει δημοπρατηθεί, στις 30 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών από τους υποψήφιους αναδόχους.

Παράλληλα τόνισε ότι το αμέσως επόμενο έργο στο κολυμβητήριο που θα πάρει σειρά είναι η αναβάθμιση του μηχανοστασίου για το οποίο συντάσσεται μελέτη με εκτιμώμενο κόστος έργου τα  800.000 ευρώ.

Τέλος, ο κος Μανάρας ανέφερε ότι αξιοποιώντας το διάστημα αυτό που οι αθλητικές δομές είναι κλειστές στους χώρους τόσο του κολυμβητηρίου όσο και στα Κλειστά Γυμναστήρια Χίου, Καμποχώρων και Λιβαδίων, γίνονται εργασίες συντήρησης.

sta_skaria_i_dimopratisi_gia_tin_energeiaki_anavathmisi_toy_kolymvitirioy_syntirisi_xenonon