Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία η Ένωση Λαγκάδας - Συκιάδας

Δευ, 23/01/2023 - 13:29

Με επιστολή του προς την ΕΠΣ Χίου το ΔΣ του ΑΣΛΣ η ΕΝΩΣΗ με αφορμή το χθεσινό αλλά και τα προηγούμενα παιχνίδια που διεξήχθησαν στην έδρα τους (10η και 8η αγωνιστική ) εκφράζει - όπως αναφέρει χαρακτηριστικά - " την μεγάλη δυσαρέσκεια για την ανεπαρκέστατη διαιτησία των συγκεκριμένων αγώνων".

Και η επιστολή συνεχίζει:

"Η Ένωση είναι μια ομάδα που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στους συγχωριανούς και στους φίλους της ομάδας, δεν έχει άλλες "πλάτες ", ουδέποτε έχει προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα εντός και εκτός γηπέδων.

Είμαστε μια ποδοσφαιρική ομάδα του Β τοπικού αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανεχόμαστε κάθε Σαββατοκύριακο αυτήν την εχθρική συμπεριφορά που φτάνει σε αλλοίωση αποτελέσματος, από το εκάστοτε διαιτητικό τρίο . Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι στη σημερινή αναμέτρηση χάναμε 0-2 στο 20’ και στο 25’ με δύο πέναλτι μόλις σε λίγα  λεπτά με το δεύτερο να είναι μια μπασκετική εφεύρεση του ρέφερι.

Ζητάμε το αυτονόητο, ίση μεταχείριση σε κάθε αγώνα.

Παίκτες, Προπονητής και διοίκηση παλεύουμε με ίδια μέσα για να υπάρχει αυτή η ομάδα των χωριών μας στη Χίο εδώ και 30 χρόνια. Αναρωτιόμαστε μήπως τελικά κάποιοι ενοχλούνται..

Ας μας ενημερώσει η ΕΠΣ Χίου αν επιθυμούν 5, 6 ομάδες μόνο στα τοπικά πρωταθλήματα, διώχνοντας τον κόσμο από τα γήπεδα και τον αθλητισμό. Και ποιον θα αφορά ένα τέτοιο πρωτάθλημα - παρωδία."