Ένας Χιώτης στην Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ Εφήβων

Τετ, 27/07/2022 - 17:23

Στη Χίο βρίσκεται αυτές τις ημέρες, έχει δε καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχειο τις πόλης μας και προπονείται  στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ Εφήβων, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 που θα φιλοξενηθεί στη Σμύρνη από τις 30 Ιουλίου ως τις 7 Αυγούστου. 

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί στον Γ’ Όμιλο μαζί με τις Σερβία, Σλοβενία και Τσεχία. Προπονητής της Εθνικής Εφήβων είναι ο  Ηλίας Καντζούρης. Το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις έναντι της Τσεχίας το Σάββατο 30 Ιουλίου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, βρίσκεται  ο ταλαντούχος, χιακής καταγωγής, αθλητής του Παναθηναϊκού Συμεών Ευσταθίου (γεννηθείς 4/2004, ύψος 2.06).

Ο Συμεών Ευσταθίου κατάγεται από το νησί μας από την πλευρά της μητέρας του κας Σεμίραμις Παληο'υ , η οποία μεταξύ άλλων είναι και η Πρόεδρος της περιβαλλοντικής οργάνωσης  HELMEPA και είναι εγγονός του γνωστού πλοιοκτήτη, πρώην αθλητή υδατοσφαίρισης και ευεργέτη του Ναυτικού Ομίλου Χιου, ευπατρίδη Σίμου Παληού

Ευχόμαστε κάθε καλή επιτυχία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Σχετικά Άρθρα