Χίος, Τετάρτη 15 Αυγούστου

Ενθουσιασμένοι οι των Μεικτών Λέσβου από τη φιλοξενία

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 09/01/2018 - 15:35
Μικτή Λέσβου

Και μοιάζουμε και είμαστε διαφορετικοί.

Έτσι μας είδαν παίκτες των Μικτών Λέσβου, που βρίσκονται στο νησί μας για τη γνωστή ποδοσφαιρική συνάντηση για την προεπιλογή για τις ανάγκες των Εθνικών Ομάδων.

Η Χίος μοιάζει σε πολλά με το νησί μας, μας είπαν, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και διαφορές. "Η φιλοξενία ας πούμε είναι άψογη και οι άνθρωποι πολύ ζεστοί", μας είπε τόσο ο προπονητής της Μεικτής Νέων Λέσβου, Παναγιώτης Μαστέλλος, όσο και οι αθλητές Τζίμης Ράμα και Παναγιώτης Μπότης.

Σήμερα πάντως βρέθηκαν όλοι εκτός αθλητικών διοργανώσεων και χόρτασαν μια βόλτα στην πόλη.

poly_kali_filoxenia_ola_tha_krithoyn_sto_telos

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/08/2018 - 18:19
Η Ελένη Κανετίδου, συνέβαλε καθοριστικά στην κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωτ/τος πόλο Νεανίδων από τη Γλυφάδα

Η χιώτισσα παίκτρια της Γλυφάδας, Ελένη Κανετίδου, έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει στην Εθνική μας Ομάδα πόλο Νέων Γυναικών, που θα πάρει μέρος από την προσεχή Παρασκευή 17/8 έως και την Κυριακή 19/8 στο διεθνές τουρνουά Πυθία Καπ που θα γίνει στην Ιτέα. Στη διοργάνωση, που θα γίνει στην πόλη της Φωκίδας, συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες Σερβίας, Ρωσίας, Ιταλίας, Ν. Ζηλανδίας, Αυστραλίας, Ολλανδίας, Κίνας και Ελλάδας.

Στον α’ όμιλο θα είναι οι Κίνα, Ελλάδα, Αυστραλία και Ιταλία. Στον β’ όμιλο: Σερβία, Ολλανδία, Ν. Ζηλανδία και Ρωσία.

Οι ομάδες προετοιμάζονται για την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που θα γίνει 28/8-2/9 στο Βελιγράδι και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί 9-16/9 στην Μαδέιδα της Πορτογαλίας.