Μέχρι τέλος Νοέμβρη έτοιμο το γήπεδο Αγ. Γεωργίου;

Νωρίτερα εκτιμά ότι θα παραδοθεί το γήπεδο Θυμιανών ο Αντιδήμαρχος Γ. Ξενάκης
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 28/09/2022 - 15:18

Μέχρι τέλος Νοεμβρίου εκτιμά ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννης Ξενάκης, ότι θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν όλες οι παρεμβάσεις στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου, ώστε να παραδοθεί στους χρήστες, μετά και τη συμβασιοποίηση της προμήθειας και εγκατάστασης του χλοοτάπητα. 

Στο συγκεκριμένο γήπεδο, όπως είπε, είναι σε εξέλιξη μια ακόμη εργολαβία από άλλον ανάδοχο, που αφορά τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

Νωρίτερα από αυτήν την ημερομηνία θεωρεί ότι θα παραδοθεί το γήπεδο των Θυμιανών, στο οποίο επίσης γίνονται εργασίες για τον φωτισμό του και το επόμενο διάστημα στα πλαίσια της ίδιας εργολαβίας με το γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, θα τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας.

Το στοίχημα που πρέπει να κερδίσει ο δήμος είναι να συντονίσει τρεις διαφορετικούς αναδόχους στα δύο αυτά γήπεδα, προκειμένου να παραδοθούν οι αθλητικοί χώροι. Για αυτό το σκοπό, είπε ο κος Ξενάκης, την ερχόμενη Τρίτη έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη. 

Στο γήπεδο των Θυμιανών θα τοποθετηθεί χλοοτάπητας και στο υπό κατασκευή γήπεδο 5Χ5 επιφάνειας 1.056 τ.μ.

Παράλληλα, στην προμήθεια περιλαμβάνονται  6 πάγκοι αναπληρωματικών με στέγαστρο (2 τεμ. των 10 θέσεων έκαστο για το γήπεδο Αγ. Γεωργίου Συκούση, 2 τεμ. των 10 θέσεων έκαστο για το γήπεδο Θυμιανών και 2 τεμ. των 6 θέσεων έκαστο για το γήπεδο 5Χ5) συνολικού μήκους 26,00 μ. καθώς και 4 εστίες ποδοσφαίρου κανονικών διαστάσεων και 2 εστίες ποδοσφαίρου διαστάσεων γηπέδου 5Χ5.

Ο προϋπολογισμός που αφορά τις προμήθειες και για τα δύο γήπεδα ανέρχεται στις 546.848,64€.

Σχετικά Άρθρα