Χίος, Σάββατο 4 Ιουλίου

Πίτα και βραβεύσεις από τον Νηρέα στα Καρδάμυλα

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 06/03/2019 - 06:41

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Καρδαμύλων, παρουσία του Δημάρχου Χίου, Μανώλη Βουρνου, του Προϊσταμένου Διεύθυνσης Πρωτοβαθμιας Εκπαιδευσης, Αριστείδη Κελεπερτζη, του προέδρου του Νομικού προσώπου Δήμου Χίου, Παντελή Καμπούρη και πολλών γονέων, φίλων και αθλητών πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ομαδας του Νηρέα και η βράβευση ανθρώπων που εδώ και πολλά χρονια στηρίζουν με τον τροπο τους την προσπάθεια του  καθως επισης, και η βράβευση αθλητριών και αθλητών για την επιτυχία τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όπως επίσης και για την επίδειξη αθλητικού ήθους.

Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν:

ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ «MY GYM», ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ «ADONIS», ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΙΧ. ΛΙΒΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ «ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ», ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΤΑ «SUPER MARKET ΧΑΡΑ», ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ.

Ο Καπ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ.

Η ΜΕΝΗ ΤΣΑΤΙΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Ο «ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ», ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.

ΤΟ «KARDAMYLIAN FOUNDATION», ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ.
​ 
Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΑΦΗΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.
​ 
Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ.

Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΥΛΑΔΙΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΚΛΕΙΩ ΚΡΙΜΙΤΖΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

 

Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ.

Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 17/06/2020 - 15:15

Με το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ, που θα διανεμηθεί απευθείας στα σωματεία, ενισχύει η κυβέρνηση τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυξημένες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ανάγκες του.

Την ανακοίνωση έκαναν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά από το 2008 που η Πολιτεία επιχορηγεί απευθείας τα σωματεία.

Όπως διευκρίνισαν τα δύο κυβερνητικά στελέχη, το ποσό θα διανεμηθεί με διαφανή κριτήρια στα σωματεία τα οποία προχωρούν στην προεγγραφή τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων ή έχουν κάνει αίτηση για να λάβουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

«Πρόκειται για μια απτή απόδειξη της σημασίας που αποδίδει η Κυβέρνηση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ο οποίος αποτελεί πυρήνα ομαδικής κοινωνικής δράσης, κύτταρο εθελοντισμού, αλλά και φυτώριο του επαγγελματικού αθλητισμού», επισήμανε -μεταξύ άλλων- ο κ. Σταϊκούρας.

«Επιπλέον, είναι ακόμα μία απόδειξη ότι συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε τις κατάλληλες πολιτικές, ώστε να περιορίσουμε τις επιπτώσεις του κορονοϊού στην κοινωνία και στην οικονομία και να ξαναπιάσουμε το νήμα από το σημείο που το είχαμε αφήσει προ κρίσεως, το συντομότερο δυνατό», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο κ. Αυγενάκης επανέλαβε ότι η Ελλάδα διεκδικεί πόρους για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Είναι γεγονός ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί βασικό πυλώνα κοινωνικής δραστηριότητας. Στηρίζεται και θα συνεχίσουμε την πολιτική ανάπτυξής του. Είναι στις προτεραιότητες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και της κυβέρνησης μας», είπε. 

 

Αναδημοσίευση από naftemporiki.gr