Πόλο... μαϊμού

Πέμ, 19/03/2015 - 19:37

Σύμφωνα με ανάρτηση της ιστοσελίδας SDNA με εντολή του Εισαγγελέα Διαφθοράς ξεκίνησε ήδη προκαταρκτική εξέταση για στημένα παιχνίδια στην Άλφα Ένα πόλο Ανδρών και Γυναικών.

Σύμφωνα, με την ανάρτηση της ιστοσελίδας, με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα Διαφθοράς διεξάγεται ήδη προκαταρκτική εξέταση για στημένα παιχνίδια στα μεγάλα πρωταθλήματα πόλο Α1 Ανδρών, Γυναικών και για εμπλοκή ανθρώπων του χώρου σε αυτήν την υπόθεση. Στο πλαίσιο της έρευνας έχουν κληθεί ήδη να καταθέσουν κάποιοι διαιτητές και παράγοντες -προς το παρόν μόνον ως μάρτυρες-, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται να παρελάσουν από το γραφείο του Εισαγγελέα προπονητές, μάνατζερ, διαιτητές, ακόμα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και συνεργάτες της κολυμβητικής ομοσπονδίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΚΟΕ μέχρι τώρα επίσημα δεν έχει πάρει θέση για τη σχετική ανάρτηση.

Με τη Λάρισα, τη Γλυφάδα το Ρέθυμνο και τον Τρίτωνα Αμαρουσίου θα παίξει η ομάδα πόλο Νεανίδων του Ναυτικού Ομίλου Χίου, στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα γίνει 3 με 5 Απριλίου. Ακόμη, στη 2η προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πόλο των Παίδων, που θα γίνει 17 με 19 Απριλίου, η ομάδα του ΝΟΧ κληρώθηκε να παίξει με Βουλιαγμένη, Εθνικό Πειραιά, Ναυταθλητική Ένωση Πατρών, Καλαμάκι και Ιωνικό Νικαίας.

 Σε προπονητικό καμπ με την εθνική ομάδα πόλο γυναικών ενόψει του αγώνα με τη Γερμανία, για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ, κλήθηκε η χιώτισσα παίκτρια του Τρίτωνα Αμαρουσίου Κική Στρατηδάκη.

 

 

Σχετικά Άρθρα