Σπουδαία νίκη με 8-7 του ΝΟΧ/Astra Airlines επί του Υδραϊκού στον Άλιμο

ΓΙΑ ΤΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΠΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
Σάβ, 21/10/2017 - 19:58

Σπουδαία νίκη πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου 2017 ο Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines, και μάλιστα εκτός έδρας, στον Άλιμο, επί του Υδραϊκού με 8-7.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι, πήγαινε πόντο πόντο, με κλειστές άμυνες και σε καλή μέρα τους τερματοφύλακες Καραμπέτσο και Φλέγκα.

Μόνο στην αρχή του 4ου 8λέπτου η χιώτικη ομάδα πήρε ένα προβάδισμα δύο γκολ, που απ’ ό,τι φάνηκε ήταν και καθοριστικό, αφού οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν ένα τέρμα και να μειώσουν σε 7-8 έχοντας να αντιμετωπίσουν και τις καθοριστικές επεμβάσεις του Καραμπέτσου.

Με το Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines αγωνίστηκε και ο ουζμπέκος διεθνής πολίστας Κιρίλ Ρουστάμοφ, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου ενός τετάρτου επειδή ο προπονητής του Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines δεν είχε ανανεωμένη κάρτα του προπονητή (για το 2017-2018) και οι παράγοντες του αγώνα δεν του επέτρεπαν να δηλωθεί στον αγώνα ως πρώτος προπονητής. Έτσι, δηλώθηκε ως έφορος, αλλά λειτούργησε κανονικά ως προπονητής, δηλαδή εκτός από τα τάιμ άουτ όπου είχε δικαίωμα να συνομιλεί με τους παίκτες του, έδινε εντολές συνεχώς από τον πάγκο, με συνέπεια οι διαιτητές να τον αποβάλουν, κάτι που σημαίνει ότι την προσεχή Τετάρτη 25/10/17 στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, που η ομάδα του υποδέχεται το Ναυτικό Όμιλο Χανίων θα κοουτσάρει από την κερκίδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα:

"Στο 7.02 πριν από τη λήξη της γ’ περιόδου αποβλήθηκε ο κ. Λαζαρίδης με κόκκινη κάρτα από τον πάγκο, επειδή έδινε συνέχεια οδηγίες στους παίκτες". Επίσης: "Στο 0.36 της γ’ αποβλήθηκε ο Βιτέλας του Υδραϊκού με αντικατάσταση και κόκκινη κάρτα επειδή έβρισε τα θεία (γ.. την π…)".

Διαιτητές: Μοίραλης, Κουρτίδης

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-3, 1-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Κοτσάφτης, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 1, Μπλάνης 1, Βιτέλας 2, Αργυρόπουλος Κ., Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 1, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Στελλάτος 1.

Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ, Τεσάνοβιτς 1, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 2, Παπούκας 2, Καλογεράκος 2, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Σωτηριανός, Καζάζης.

Σχετικά Άρθρα