ΣΤΙΒΟΣ: Στη 2η θέση ο Μερούσης στο Τατόι

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 01/03/2017 - 18:29
Ο Χριστόφορος Μερούσης στο 2ο σκαλοπάτι των νικητών, στο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Δίπλα του ο Ζερβάκης που πήρε την 1η θέση και ο Θεοδωρακάκος που ήταν 2ος.

Ο πρώτος αγώνας του Χριστόφορου Μερούση για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνοδεύθηκε από την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που έγινε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων στο Τατόι. Ο πρωταθλητής Ελλάδος στον μαραθώνιο, με τα χρώματα της Ελληνικής Αστυνομίας αγωνίστηκε στα 8 χιλιόμετρα των Ανδρών όπου με 24 πρώτα 48 δεύτερα και 80 εκατοστά τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Γιάννη Ζερβάκη (Πολεμική Αεροπορία) που κυριάρχησε με 24.38.44. Στην 3η θέση ήταν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος (Πολεμικό Ναυτικό) με 25.45.40.
Παράλληλα ο χιώτης πρωταθλητής του Φ.Ο. Βροντάδου με την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας κατέκτησε την 1η θέση στην ομαδική βαθμολογία στα 8 χιλιόμετρα, αφήνοντας στη 2η θέση το Πολεμικό Ναυτικό και στην 3η θέση την Πολεμική Αεροπορία.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν περίπου 300 αθλητές και αθλήτριες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας, καθώς επίσης και σπουδαστές στις Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Σχετικά Άρθρα