Θρυλική αρχή... για τον ΝΟΧ

Πέμ, 08/10/2015 - 07:33

Εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ο Ναυτικός Όμιλος Χίου, στο νέο πρωτάθλημα της Άλφα Ένα στο πόλο των Ανδρών.

Χθες σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας έγινε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, που θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου και ο ΝΟΧ θα παίξει στον Πειραιά με τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδος.

Στην πρεμιέρα, εκτός από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Ναυτικό Όμιλο Χίου θα παίξουν ακόμη: Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης-Ναυταθλητική Ένωση Πατρών, Καλαμάκι-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-Υδραϊκός, Γλυφάδα-Εθνικός και Βουλιαγμένη-Παλαιό Φάληρο.

Στη 2η αγωνιστική ο Ναυτικός Όμιλος Χίου θα υποδεχτεί το Καλαμάκι ενώ στην 3η αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Στην 4η αγωνιστική ο ΝΟΧ θα αναμετρηθεί εντός έδρας με τη Γλυφάδα και θα ακολουθήσει στην 5η αγωνιστική το παιχνίδι στο Λαιμό με τη Βουλιαγμένη. Στη συνέχεια θα υποδεχτεί το Παλαιό Φάληρο στην 6η αγωνιστική, στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, ενώ στην 7η αγωνιστική θα παίξει στο Πειραιά με τον Εθνικό.

Εντός έδρας με τον Υδραϊκό θα παίξει στην 8η αγωνιστική, ενώ στην 9η και 10η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ και τη Ναυταθλητική Ένωση Πατρών αντίστοιχα. Στην 11η αγωνιστική του 1ου γύρου θα υποδεχτεί στη Χίο το νεοφώτιστο Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης.

Καλή χαρακτήρισε την κλήρωση ο τεχνικός του Ναυτικού Ομίλου Χίου, Δημήτρης Σελετόπουλος, επισημαίνοντας ότι λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας που θα έχει το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον Ολυμπιακό θα δοθεί στην ομάδα η ευκαιρία να έχει ακόμη μια εβδομάδα παραπάνω προετοιμασίας. Παράλληλα σημείωσε: «στον 1ο γύρο έχουμε αρκετά παιχνίδια εντός έδρας με ομάδες που είναι στα μέτρα μας και τα οποία εάν κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή μας στην Κατηγορία».

Σχετικά Άρθρα