Τουρνουά αγώνων καλαθοσφαίρισης

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 30/11/2022 - 09:08

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Χίου στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου 2022, μαζί τη Τοπική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, θα συνδιοργανώσουμε ένα τουρνουά αγώνων καλαθοσφαίρισης.

 Σύμφωνα με τον Αντώνη Ζερβάκη, πρόεδρο του συλλόγου στο τουρνουά συμμετέχουν 4 ομάδες, είναι αφιερωμένο στα άτομα με Αυτισμό και θα το ονομαστεί  «Final Four της Αγάπης».

. Στο τουρνουά έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι Ομάδες, των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Χίου, του Ναυταθλητικού Ομίλου Θυμιανών, του Αθλητικού Σωματείου Έφηβος και της 96 ΑΔΤΕ.

«Πρόκειται για μια δράση που ξεκίνησε  από την Χίο το 2018 και έχει αγκαλιαστεί πανελλαδικά» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γιώργος Πατεριμός, προσθέτοντας ότι βασικός στόχος είναι η κοινωνικοποίηση των ατόμων με αυτισμό αλλά και η δημιουργία δομών για άτομα με αναπηρία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό στάδιο Χίου όπως παρακάτω:

• Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

17:30 ΝΟΘ – Έφηβος

19:30 96 ΑΔΤΕ - ΣΒΕΚ

• Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

18:00 Μικρός Τελικός

20:00 Μεγάλος Τελικός.

Το Σάββατο στο χρονικό διάστημα ανάμεσα των τελικών θα διεξαχθεί μικρός αγώνας με την συμμετοχή μαθητών του ΕΕΕΕΚ Χίου, του ΕΝ.Ε.ΓΥ.Λ. και αθλητών από την Ακαδημία Α.Ο. Ίωνες, ΣΒΕΚ Χίου και Ίωνες ΑΜΕΑ.

Είσοδος Ελεύθερη.

Προσκαλούμε όλες και όλους του συνδημότες μας να βρεθούνε κοντά μας να τιμήσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας.

toyrnoya_agonon_kalathosfairisis_afieromeno_sta_atoma_me_aytismo