Χίος, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου

Γιατί στηρίζω τον Σταμάτη Κάρμαντζη

Αρθρο του Ηλία Γεωργούλα
Πέμ, 16/05/2019 - 07:29

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Καθώς η δημοκρατία είναι αγαθό διεκδικούμενο, η συμμετοχή στα κοινά στο πλαίσιο της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι η ιδανική ευκαιρία να ελέγξουμε την ικανότητά μας να δούμε και να πράξουμε το ωφέλιμο. Αυτό φυσικά δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη ΣΥΜΠΡΑΞΗ των NΕΩΝ ανθρώπων.

 Έχοντας την τύχη λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας να τους παρακολουθώ από τα προεφηβικά μέχρι τα μετεφηβικά τους χρόνια, θεωρώ χρέος μου να τους πω ότι είναι πλέον αναγκαίο να ΑΠΑΙΤΟΥΝ από τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης τον δικό τους χώρο για το όραμα, την έξυπνη ιδέα, τη δουλειά.  Να συζητούν για το δικό τους περιβάλλον έχοντας πειστεί ότι μπορούν να σχεδιάσουν τη ζωή τους χωρίς την προκατάληψη της παραμεθορίου ή του περιθωρίου…

Με την προσδοκία αυτή ως κίνητρο εντάχθηκα στην ομάδα του κ. Κάρμαντζη χαιρετίζοντας την ευαισθησία και την ωμή του διάθεση να υπηρετήσει τη χιώτικη κοινωνία με σαφή στόχευση και προγραμματισμό.

Ελπίζω σε έναν Δήμο δημοκρατικό και οικείο σε όλους -όχι σε ολίγους, εκλεκτούς και ομοίους...

 

Ηλίας Γεωργούλας

Εκπαιδευτικός – συγγραφέας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος – Σύμπραξη Δημιουργίας [Σταμάτης Κάρμαντζης]

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης