Χίος, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

Γιατί υποστηρίζω τον Κ. Τριαντάφυλλο

Δευ, 20/05/2019 - 22:47

Φίλες και φίλοι,

Την ερχόμενη Κυριακή - 26 Μαΐου 2019 - καλούμαστε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα και να επιλέξουμε τον Δήμαρχο της αγαπημένης μας Χίου για την επόμενη πενταετία!

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, που τα προβλήματα του τόπου μας είναι πολλαπλά, αποφάσισα να ακολουθήσω το όραμα του υποψηφίου Δημάρχου Χίου Κώστα Τριαντάφυλλου και να συμπαραταχθώ με τη ΣυμμαΧία Αξιών.  

ΓΙΑΤΙ:

Οι βασικοί άξονες στη ΣυμμαΧία Αξιών εστιάζουν στα μεγάλα προβλήματα των δημοτών μας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας.

Η Χίος μας είναι μοναδική για τον πολιτισμό και για τις φυσικές της ομορφιές, γι’ αυτό και εστιάζουμε στην ανάπτυξη του τουρισμού, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα του νησιού μας, προκειμένου να γίνει ελκυστικός προορισμός και πόλος έλξης επισκεπτών.

Η ΣυμμαΧία Αξιών θέτει ως πρωταρχικό της στόχο την ενδυνάμωση των κοινωνικών δομών και τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων σε αυτή τη δυσχερή περίοδο της οικονομικής κρίσης.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ:

Σας καλούμε να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο μας, για να ξαναδώσουμε αξία στην ισόρροπη ανάπτυξη της Χίου και να επιλύσουμε τα προβλήματα των δημοτών μας.

Ψηφίζουμε ΣυμμαΧία Αξιών και Κώστα Τριαντάφυλλο, για να ξαναδώσουμε αξία στη Χίο, για τις μεγάλες αλλαγές και ανατροπές που έχει ανάγκη ο τόπος!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΣ. ΑΜΕΝΤΑΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης