Χίος, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Μ. Οθωνας: Μεταναστευτικό και Τουρισμός τα κυριότερα προβλήματα της Χίου

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 05/07/2019 - 14:59

Κάλεσμα στους Χιώτες να ψηφίσουν εκείνους που γνωρίζουν τα προβλήματα του τόπου και θα αγωνιστούν για αυτά, απεύθυνε σε συνέντευξη τύπου ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της πρόεδρου του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Οθωνας.

Ο κ. Οθωνας επανέλαβε την ανάγκη για επιστροφή της έδρας στο ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας ότι τα λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  θα φέρουν την ΝΔ στην κυβέρνηση.

Παράλληλα ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά απάντησε ερωτώμενος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χίος ότι «παρά την μικρή διαμονή μου στο νησί αντιλαμβάνομαι ότι το μεταναστευτικό και ο τουρισμός αποτελούν τα σημαντικότερα ζητήματα.

«Το μεταναστευτικό το αντιμετωπίζουν και τα 5 νησιά του Βορείου Αιγαίου αλλά την τουριστική πτώση της Χίου δεν μπορώ να την καταλάβω καθώς πρόκειται για ένα πανέμορφο νησί που δυστυχώς όπως έμαθα συγκεντρώνει ετησίως 750 ευρωπαίους τουρίστες», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι οι Χιώτες πρέπει να εμπιστευτούν το ΚΙΝΑΛ και να εκλέξουν βουλευτή προκειμένου να παλέψουν όλοι μαζί για τα προβλήματα.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης