Ο Φιλόδωρος Βιτέλλας στο ψηφοδέλτιο της Χρ. Καλογήρου

Παρ, 03/05/2019 - 16:59

Ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, ανακοινώνει τους εξής υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, με τους οποίους ολοκληρώνεται το ψηφοδέλτιο:

Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου:

Κοραλία Γιαβρίμη. Γεννήθηκε και ζει στους Πύργους Θερμής. Είναι βοηθός φαρμακείου στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Εδώ και περισσότερα από 17 χρόνια είναι εθελοντής πυροσβέστης ως μέλος του Σωματείου Εθελοντών Πυροσβεστών Νομού Λέσβου.

 

Ραλλού Στεργιανού- Τόμπρα. Γεννήθηκε στη Στύψη της Λέσβου. Είναι παντρεμένη με τον συνταξιούχο τραπεζικό υπάλληλο της Τράπεζας της Ελλάδος Ιωάννη Στεργιανό. Ζει και δραστηριοποιείται στη Μυτιλήνη. Είναι πρόεδρος τα τελευταία 16 χρόνια στη «Λέσχη Εθελοντικής Προσφοράς Γυναικών Νομού Λέσβου». Με την ιδιότητά της αυτή είναι μέλος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ). Έχει αναπτύξει σημαντική εθελοντική δράση και κοινωνική προσφορά.

 

Περιφερειακή Ενότητα Σάμου:

Βασιλεία (Βίκυ) Κρητικού. Γεννήθηκε το 1993 στο Πυθαγόρειο της Σάμου, όπου ζει και δραστηριοποιείται. Έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά και λογιστική.

 

 

Αγγέλα (Άντζελα) Χατζηιωάννου. Γεννήθηκε το 1975 και κατάγεται από τους Μυτιληνιούς της Σάμου. Ζει και δραστηριοποιείται στο νησί της Σάμου. Σπούδασε στη Γερμανία ξενοδοχειακά. Εργάζεται στον τομέα του τουρισμού.

 

 

Περιφερειακή Ενότητα Χίου:

Φιλόδωρος Βιτέλας. Γεννήθηκε το 1966 στην Καλαμωτή της Χίου και είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Σαβίνα Φραγκούλη. Έχει σπουδάσει τεχνολόγος γεωπονίας και είναι υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Για πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στην πολιτική. Ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου, όπου από το 1981 έως 1986 ήταν υπεύθυνος οργανωτικού. Επιστρέφοντας στη Χίο διετέλεσε συνεργάτης των βουλευτών Χίου Γιάννη Πίττα και Κώστα Μουσουρούλη. Ήταν υπεύθυνος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Χίου Γιάννη Κοσμίδη. Είναι συνεργάτης του βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη από το 2014, αρχικά στο Υπουργείο Ανάπτυξης και μετέπειτα στο πολιτικό του γραφείο. Είναι μαστιχοπαραγωγός. Συμμετέχει στην εθελοντική ομάδα δασοπυρόσβεσης Καλαμωτής Χίου: «Ομάδα Δράσης». Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Καλαμωτής.

Γιάννης Κατσός. Γεννήθηκε στη Χίο το 1993, όπου ζει και δραστηριοποιείται. Είναι φοιτητής της Φαρμακευτικής. Ήταν μέλος της ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χίου.

 

Άννα Συρρή. Γεννήθηκε στη Χίο το 1990. Σπούδασε ναυτιλιακά στο Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές και είναι κάτοχος M.B.A. με κατεύθυνση την ελεγκτική χρηματοοικονομική. Εργάζεται στον τομέα της Ελεγκτικής.

 

Σχετικά Άρθρα