Χίος, Τετάρτη 12 Αυγούστου

Περιοδείες του Σύριζα

Τρί, 02/07/2019 - 20:02

Συνεχίζονται οι καθημερινές περιοδείες σε όλη την Χίο από τους υποψηφίους Βουλευτές  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ  Χίου, Καλογερά- Μιχαλοπούλου Βάσω ,Μιχαηλίδη Ανδρέα, Πειραντάκου Σεβαστή, Σέργη Φραγκίσκο, μαζί με  μέλη της Εκλογικής Επιτροπής  στήριξης και φίλες-ους .

Το Σάββατο 29/6 το πρωί συνομίλησαν με συμπολίτες μας στην αγορά της Χίου, το απόγευμα περιόδευσαν στην Σιδηρούντα, Βολισσό, Παρπαριά, Πιραμά, Λημνιά, την  Κυριακή 30/6, περιόδευσαν στα Μεστά, Ολύμπους και Πυργί και την Δευτέρα 1/7περιόδευσαν  το απόγευμα στην Περιοχή Νοσοκομείου, Αγ .Παρασκευή-Καστέλο.

Σε όλες τις περιοδείες  το κλίμα ήταν πολύ εγκάρδιο και φιλικό. Οι συμπολίτες μας εμπιστεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ξέρουν τι κάναμε για την Χίο και θυμούνται τι έγινε στην Χίο τα προηγούμενα χρόνια από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα σε εποχές οικονομικής άνθησης.

 Θυμούνται και δεν ξεχνούν ποιοι κατέστησαν την Χίο ουραγό των εξελίξεων.

                   Στις 7 Ιουλίου Αποφασίζουμε για την ζωή μας.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης