Χίος, Τρίτη 2 Ιουνίου

Πρώτη προεκλογική συνέντευξη στην ΑΛΗΘΕΙΑ για υποψήφιους βουλευτές Χίου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 24/06/2019 - 14:39

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου να έχει ξεκινήσει, σήμερα στην τηλεόραση της «Α» παρουσιάζεται η πρώτη προεκλογική συνέντευξη υποψήφιων Βουλευτών με τους Σταύρο Μιχαηλίδη από τη Νέα Δημοκρατία, Φραγκίσκο Σέργη από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Γιώργο Αμέντα από το ΚΙΝΑΛ και Γιώργο Αμπαζή από το ΚΚΕ να καταθέτουν τις θέσεις και τις αντιθέσεις τους.

"Η φιλοδοξία μου στην πολιτική είναι μόνο η προσφορά" ανέφερε ο κος Μιχαηλίδης που καταδίκασε την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι φτάσαμε στο κατώτατο σκαλοπάτι ενός αξιοπρεπούς επιπέδου για μια ευρωπαϊκή χώρα, ενώ αντίθετα ο κος Σέργης τόνισε ότι οι πολίτες με την ψήφο τους δεν πρέπει να αφήσουν τη χώρα να πάει πίσω, θεωρώντας ότι μπορεί να υλοποίησαν μέτρα,λόγω μνημονίων, με τα οποία και οι ίδιοι διαφωνούσαν, αλλά έγιναν και ενέργειες που βοήθησαν την κοινωνία, όμως δεν επικοινωνήθηκαν σωστά γι’αυτό και υπέστη αυτήν την ήττα το κόμμα τους στις ευρωεκλογές.

Τη λειτουργία των κομμάτων την κάνουν οι άνθρωποι επισήμανε ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Αμέντας που όντας νέος στον πολιτικό στίβο τόνισε ότι ο πολιτικός τους χώρο άλλαξε, υπεραμυνόμενος παράλληλα των θετικών που επέφερε στην ελληνική κοινωνία η διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας αναφορά στο ΕΣΥ και στη Διαύγεια. Από την άλλη ο Γιώργος Αμπαζής ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν το ΚΚΕ λέγοντας ότι οι κάτοικοι του τόπου μας έχουν εμπειρία και γνώση για το ποιος μας διοικεί από την μεταπολίτευση και έπειτα, μίλησε δε για «μεταγραφές» πολιτικών στελεχών από το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ και εστίασε στην ενσωμάτωση νέων ανθρώπων στο ψηφοδέλτιο Χίου του ΚΚΕ.

Από τη συζήτηση, που συντόνισε ο Δημήτρης Φρεζούλης και ζωντανά ακούστηκε μετά τις 12.20 το πρωί από το Ράδιο "Α",  εννοείται ότι δεν έλειψαν οι αναφορές σε τοπικά ζητήματα, όπως φράγμα Κόρης γεφύρι, αεροδρόμιο, νερό και νοσοκομείο.

Στην τηλεόραση της "Α" η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 8 μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης