Για τα 70…

Παρ, 22/11/2019 - 17:56
Για τα 70χρονα

Για τα 70 χρόνια μου, έγραφα την περασμένη Δευτέρα και ήταν εντυπωσιακό πόσες και πόσοι «τσίμπησαν» και τα, υπερβολικά πολλά, σχόλιά τους κατέφτασαν αθρόα. Τα περισσότερα συμπερασματικά και όχι… παρηγορητικά. Σταχυολογώ κάποια από αυτά, έτσι για το «γαμώ το», αλλά και γιατί δεν απευθύνονταν μόνο σε εμένα αλλά και σε πολλούς άλλους που είναι στην ίδια, σχεδόν, ηλικία. Αδέλφια αισιοδοξούμε!

Mάρω Ζηντιανάκη: Μια χαρά είμαστε Δημήτρη! Υγεία καλή καρδιά και αυτό που είπες … Καιρός να κάνουμε ό,τι μας αρέσει! Αυτό μας ξανανιώνει!

Σοφία Καρασούλη: Σημασία έχει πώς νιώθει κανείς. Κοινότυπο, αλλά αληθινό.

Λεμονιά Σταματουλάκη: Μεστός λόγος... Σαν το παλιό καλό κρασί...

Συγχαρητήρια. Μεγαλώνετε όμορφα... Και αυτό είναι που μετράει...

Αχιλλέας Φιστουρής: Η ζωή συνεχίζεται σε κάθε ηλικία και πρέπει να υπάρχουν ενδιαφέροντα... Προϋπόθεση καθαρό μυαλό κι όρθιοι στις επάλξεις!

Γιάννης Ματτές: Τώρα μπαίνουμε στο άνθος των γηρατειών μας. Έχουμε πολύ καιρό ακόμα. Εξάλλου το θέμα είναι πώς νιώθουμε.

Σταυρούλα Κανελλοπούλου: 1. Δε σου φαίνεται. 2. Είναι ωραίο να μεγαλώνεις. 3. Αλίμονο σε αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να γεράσουν Δημήτρη.

Eυγενία Ασλανίδη: Η καλύτερη ηλικία για δημιουργία. Γερός και δυνατός πάντα.

Δέσποινα Τομαζάνη: Ο χρόνος, επινόηση του ανθρώπου. Που όλα θέλει να τα μετράει. Η φθορά, ναι, είναι πραγματική.

Σταμάτης Βαρλάς: Το θέμα είναι να μεγαλώνεις χωρίς να γερνάς! Κάθε ηλικία έχει τις ομορφιές της, αρκεί να τις ανακαλύπτεις!

Φώτης Τσιρίδης: Αγαπητέ φίλε Δημήτρη, σου εύχομαι ολόψυχα η επιταγή των επόμενων 360+ μηνών της ζωής σου, να εξαργυρωθεί αφορολόγητη στην τράπεζα της Ευτυχίας, κυρίως με ΥΓΕΙΑ και φυσικά με τις νόμιμες προσαυξήσεις "τόκων" της πλούσιας ουμανιστικής προσφοράς σου.

Κωνσταντίνος Καββάδας: «Μέσα στα 70 περπατώ, στα 100 θα φθάσω, και τότε μόνο θα σκεφθώ, αν θέλω να γεράσω».

Χαράλαμπος Σαχτούρης: Τιμή μας και καμάρι μας οι δεκαετίες που αφήσαμε, αν σκεφτούμε... πόσοι δεν τις πρόλαβαν!

Θερμές ευχαριστίες σε όλους.

Δημήτρης Φρεζούλης

Σχετικά Άρθρα