35 χρόνια το Πανεπιστήμιο Αιγαίου φυλάσσει Θερμοπύλες του πνεύματος

«Αυτοπροσώπως» την Πέμπτη στην Αλήθεια ΤV με την Πρυτάνισσα Χρυσή Βιτσιλάκη
Δείτε το Βίντεο
Κυρ, 11/09/2022 - 22:46

Πέραν του κτιριακού του Πανεπιστημίου, που αναλύθηκε σε σχετική συνέντευξη τύπου, πόσοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι ο μεγαλύτερος… εργοδότης των νησιών;

Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει εθνικά να βρίσκονται στα νησιά μας 18.000 νέοι.

Τι σημαίνει αυτό οικονομικά;

Έχουμε ποτέ σκεφθεί ότι ο κατακερματισμός του Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι η δύναμη του;

Αυτά και άλλα πολλά αναλύει στον Γιάννη Τζούμα στην Αλήθεια ΤV την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στην εκπομπή "Αυτοπροσώπως" η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου Χρυσή Βιτσιλάκη.

Απλά, κατανοητά, με μεράκι, με το πάθος του εκπαιδευτικού η… καπετάνισσα του Πανεπιστημίου δεν αναλύει μόνο τα πάντα ασταμάτητα, φροντίζει, όταν όλοι έχουν φύγει από την Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, εκεί μας έδωσε την συνέντευξη, να κλείσει και τον κλιματισμό.

Πριν ακόμα ανακοινωθούν τα μέτρα οικονομίας.

Σημασία στη λεπτομέρεια… Τίποτα στο Πανεπιστήμιο μας δεν είναι τυχαίο.

Η καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη, πριν αναδειχθεί Πρυτάνισσα ήταν καθηγήτρια του τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού στη Ρόδο.

 

Διευθύντρια Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Διευθύντρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας», Διευθύντρια Εργαστηρίου Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τέως Αντιπρύτανις Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τέως Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τα υπόλοιπα δείτε τα τηλεοπτικά. Δεν έχουν καμιά σχέση με τους… τύπους.

 

 

aytoprosopos_hrysi_vitsilaki

Σχετικά Άρθρα