ΑΕΝ Μηχανικών: 585 φιάλες αίμα την τελευταία τριετία

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 30/11/2022 - 13:13

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης εθελοντική αιμοδοσία στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου με τη συμμετοχή των σπουδαστών.

«Όπως κάθε χρόνο πραγματοποιούμε εθελοντική αιμοδοσία στέλνοντας το μήνυμα δίνοντας ότι είμαστε δίπλα στην κοινωνία προσφέροντας το πολύτιμο αίμα που δίνει ζωή σε όσους το έχουν ανάγκη», ανέφερε ο εκπρόσωπος των φοιτητών Κωνσταντίνος Παπαντώνης.

«Περίπου το 1/3 των σπουδαστών, περισσότερο από 100 άτομα, δήλωσαν  ότι επιθυμούν να αιμοδοτήσουν», υπογράμμισε ο διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου Γιάννης Μάργαρης, προσθέτοντας ότι την τελευταία τριετία ο σύλλογος σπουδαστών της σχόλης έχει προσφέρει 585 φιάλες αίμα στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χίου.

Για τις επόμενες δράσεις ενημέρωσε η νοσηλευτήρια του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άννα Σωτηρίου που ευχαρίστησε όσους προσφέρουν αίμα στηρίζοντας το έργο τους.

«Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε επάρκεια αίματος στο Νοσοκομείο της Χίου καθώς σε μια νησιωτική περιοχή είναι δύσκολο να έρθει βοήθεια  από το κέντρο», ανέφερε η κ. Σωτηρίου.

 

me_megali_symmetohi_i_ethelontiki_aimodosia

Σχετικά Άρθρα