Ακαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 22χρονου

Κυρ, 19/08/2018 - 08:56
αρχείο

Ακαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον 22χρονο, ένα εκ των ναυαγών του μήκους 5μέτρων πλαστικού σκάφους «Ασπασία» που βυθίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής, για άγνωστους λόγους Νοτίως των Οινουσσών.

Το σκάφος ιδιοκτησίας του 68χρονου συνταξιούχου ναυτικού Πλάτωνος Καβάφη, ξεκίνησε για τις Οινούσσες από το λιμάνι της Χίου το μεσημέρι της Παρασκευής. Μετά την ανατροπή του βρέθηκαν στη θάλασσα ο Πλάτων Καβάφης, τα δύο παιδιά του και οικογενειακός φίλος.

Στις 2.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου εντοπίστηκε από αλιευτικό σκάφος  η 24χρονη κόρη του Κυβερνήτη και άρχισε μεγάλη έρευνα διάσωσης με όλα τα μέσα. Σε λίγο εντοπίστηκε ζωντανός ο 59χρονος φίλος της οικογένειας και στις 9.00 π.μ. δυστυχώς νεκρός ο 68χρονος Πλάτων Καβάφης. Αγνοούμενος παραμένει ο 22χρονος γιός του.

Ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται, η Τουρκία ευκαιρίας δοθείσης εξέδωσε Νόταμ ότι διεξάγει και αυτή έρευνες καθώς η θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών είναι… Τουρκική!

 

Σχετικά Άρθρα