Άλλη μια φορά η παραπληροφόρηση έπεσε στο κενό

Δελτίο Τύπου Αντιδήμαρχου Πρόνοιας Γιώργου Πατεριμός
Τρί, 28/06/2022 - 18:28

«Άλλη μια φορά η παραπληροφόρηση έπεσε στο κενό» αναφέρει σε Δελτίο Τύπου του ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γιώργος Πατεριμός σημειώνοντας:

«Το κοινωνικό παντοπωλείο λειτουργεί τηρώντας όλες τις διοικητικές διαδικασίες και ο κανονισμός λειτουργίας του εγκρίθηκε το 2020 από το Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα ομόφωνα! Για πρώτη φορά ενεργοποίησα τις επιτροπές που έχουν ως σκοπό την εποπτεία της λειτουργίας του και την εξέταση όλων των αιτήσεων των πολιτών που τηρώντας τα κριτήρια ένταξης γίνονται ωφελούμενοι του. Οι προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων και οι πολιτικές σκοπιμότητες τους, ρίχνοντας λάσπη, δεν με ακουμπούν!

Μέλημά μου είναι η ουσιαστική βοήθεια στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας. Μαζί με τους εργαζόμενους στην πρόνοια κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής τους με κάθε νόμιμο μέσο. Κανένας άνθρωπος δεν είναι "στιγματισμενος" επειδή οι συνθήκες τον έχουν οδηγήσει να έρθει στην πρόνοια. Επίσης οι ωφελούμενοι γνωρίζουν ότι υπάρχει μέριμνα τα τρόφιμα να διανέμονται σε όλους ακόμα και σε αυτούς που δεν μπορούν να προσέλθουν στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Πάνω από όλα για μένα είναι ο άνθρωπος! Ας σταματήσουν κάποιοι να εκθέτουν τους εαυτούς τους για λίγα λεπτά δημοσιότητας».

Σχετικά Άρθρα