Χίος, Τετάρτη 26 Ιουνίου

Ανάπλαση 6 παιδικών χαρών

Προκηρύχθηκε έργο 180.000 ευρώ
Παρ, 15/02/2019 - 16:13

Έξι παιδικές χαρές, αυτές του σχολείου της Συκιάδας, του 3ου και 8ου δημοτικού σχολείου, της περιοχής Μαρουλού των Θυμιανών, στο Νεχώρι, στο Βασιλεώνοικο και στο 6ο νηπιαγωγείο σύντομα θα αναπλαστούν και θα ανακατασκευαστούν.

Η προκήρυξη για το έργο, που είναι της τάξεως των 180.000 ευρώ, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη μελέτη, εκτός της διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, θα αντικατασταθεί ο υπάρχον εξοπλισμός με νέο, ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις των σύγχρονων και ασφαλών παιδικών χαρών.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 26/06/2019 - 06:31

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου κάνει έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να προστατεύσουν τόσο τα δικά τους ζώα όσο και τα αδέσποτα από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού  .

Παρακαλούμε, σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση, να αφήνετε έξτρα μπολάκια με νερό στα ζώα σας και να τοποθετήσετε σε διάφορα σημεία στη γειτονιά σας δοχεία με νερό, ώστε να μπορέσουν να έχουν πρόσβαση τα αδέσποτα της περιοχής, καθώς κινδυνέουν να πεθάνουν από δίψα.

Κρατήστε τα κατοικίδιά σας σε μέρος σκιερό!!

Αυτό ισχύει τόσο για σκύλους και γάτες, όσο και για ιπποειδή!

Τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας, καλό θα ήταν να βάλετε τα κατοικίδιά σας μέσα στο σπίτι, εφόσον υπάρχει κλιματισμός.

 

Παρακαλούμε εαν χρειάζεστε κάποια επιπλέον πληροφορία να επικοινωνήσετε με το Φιλοζωικό Σύλλογο Χίου.