Χίος, Παρασκευή 5 Ιουνίου

"Ανοιγοκλείνει" στην κυκλοφορία τμήμα της Λ. Ενώσεως

Πέμ, 07/11/2019 - 14:56

Όπως ενημερώνει η ΔΕΥΑΧ μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής των δικτύων ύδρευσης στα πλαίσια του έργου κατασκευή υποδομών μονάδας αφαλάτωσης, 2.000 κ.μ./ημέρα για τις ανάγκες της Δ.Ε. Αγίου Μηνά, στο τμήμα της Λεωφόρου Ενώσεως από τον κόμβο προς Καρφά (My Market) έως τη Φαρμακαποθήκη (πρώην κέντρο «Νεράιδα») με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.

Για την ασφάλεια των οδηγών και των εργαζομένων στο έργο, εκτός από τα μέτρα ασφάλειας που έχουν ληφθεί, ενδέχεται να κλείνει κατά διαστήματα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και η ροή των οχημάτων να διοχετεύεται περιμετρικά του αερολιμένα.

 

Πέμ, 04/06/2020 - 18:43

 Όπως ενημερώνει ο Αντιδήμαρχος Π. Αναγνώστου, τιμώντας την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Χίου διοργανώνει την Τρίτη 9/6 από τις 10.00 π.μ.  εθελοντική δράση καθαρισμού των ακτών της Πόλης  από την Κεντρική Πλάζ στην περιοχή του Ναυτικού Ομίλου Χίου μέχρι την ακτή του Αεροδρομίου. 

 Καλούνται οι πολίτες και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν να συγκεντρωθούν τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα στην Πλάζ Ναυτικού Ομίλου όπου και θα ξεκινήσει ο καθαρισμός.

Στη συγκεκριμένη δράση θα συμμετάσχει σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε και η Περιβαλλοντική Ομάδα «Ποσειδών».