Χίος, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου

"Ανοιγοκλείνει" στην κυκλοφορία τμήμα της Λ. Ενώσεως

Πέμ, 07/11/2019 - 14:56

Όπως ενημερώνει η ΔΕΥΑΧ μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής των δικτύων ύδρευσης στα πλαίσια του έργου κατασκευή υποδομών μονάδας αφαλάτωσης, 2.000 κ.μ./ημέρα για τις ανάγκες της Δ.Ε. Αγίου Μηνά, στο τμήμα της Λεωφόρου Ενώσεως από τον κόμβο προς Καρφά (My Market) έως τη Φαρμακαποθήκη (πρώην κέντρο «Νεράιδα») με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.

Για την ασφάλεια των οδηγών και των εργαζομένων στο έργο, εκτός από τα μέτρα ασφάλειας που έχουν ληφθεί, ενδέχεται να κλείνει κατά διαστήματα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και η ροή των οχημάτων να διοχετεύεται περιμετρικά του αερολιμένα.

 

Πέμ, 14/11/2019 - 15:59

Την 3η ενημερωτική ημερίδα για την ολιστική - εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση στην πολλαπλή σκλήρυνση θα πραγματοποιήσει στη Χίο, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, "Γιάννης Καράλης", την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 10.30 π.μ. ο Σύλλογος Ατόμων με ΣΚΠ Χίου.

Θέματα σχετικά με την ειδικότητά τους θα αναπτύξουν ο φυσίατρος Αθανάσιος Τσιβγούλης, ο χειρούργος μαιευτήρας - γυναικολόγος Χρυσοβαλάντης Κουμπής, ο επιουρος επιμελητής ουρολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Χίου, Νικόλαος Λαψίδης, ο νευρολόγος στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης Γιώργος Μπαλαμούτσος, 

 

(η φωτογραφία από προηγούμενη ενημερωτική εκδήλωση του συλλόγου)