Χίος, Τρίτη 14 Ιουλίου

Απο 2 Ιουλίου η διαδικασία πρόσληψης ναυαγοσωστών

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 29/06/2020 - 15:28

Δυο ήταν οι ενδιαφερόμενοι που συμμετείχαν στην πρόσκληση του Δήμου Χίου για την τοποθέτηση ναυαγοσώστων σε 6 πολυσύχναστες παραλίες, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Κώστα Βεργίνα.

Ο κ. Βεργίνας ανέφερε ότι η οικονομική επιτροπή προχώρησε στην κατακύρωση του πρώτου αποτελέσματος ενώ στη διαδικασία συμμετείχαν δύο ενδιαφερόμενοι, εκ των οποίων ο ένας απορρίφθηκε με αποτέλεσμα αυτή να συνεχιστεί με έναν μόνο ιδιώτη.

Επόμενο βήμα σύμφωνα με τον κ. Βεργίνα είναι το άνοιγμα της μοναδικής προσφοράς στις 2 Ιούλιου έτσι ώστε να προχωρήσει η διαδικασία για την πρόσληψη ναυαγοσωστών.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/07/2020 - 15:47

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Λέσβου stonisi.gr  η εξέταση του δείγματος που είχε ληφθεί από ηλικιωμένο ηλικίας 85 ετών που είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης από χωριό του Δήμου Δυτικής Λέσβου με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος έδωσε θετικά αποτελέσματα στην ύπαρξη του κορονοιού covid 19.

Θετικά ήταν τα δείγματα που λήφθηκαν και από το γιό του αλλά και από τον εγγονό του. Ο μεν γιός του 85χρονου είναι ασυμπτωματικός ο δε εγγονός του αντιμετωπίζει χαμηλό πυρετό εδώ και 10 μέρες.

Αμέσως άρχισε η ανίχνευση των επαφών της οικογένειας με τα κρούσματα, η οποία σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φιλοξένησε επισκέπτες από τη βόρεια Ελλάδα. Δείγμα λήφθηκε και από το δεύτερο γιο του 85χρονου.