Χίος, Παρασκευή 19 Απριλίου

Από συννεφιά έως χιονόνερο την επόμενη εβδομάδα

Σάβ, 09/02/2019 - 06:24

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του Μετεοπρογνώστη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ Νίκου Χάψα, τη Δευτέρα 11/2 αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3-5 μποφόρ,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-15οC.

Την Τρίτη 12/2 ο καιρός αναμένεται κυρίως νεφελώδης με βροχή ή καταιγίδα από το μεσημέρι και ψιχάλες το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν-Ν/Δ 5-6 μποφόρ,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-11οC.

Την Τετάρτη 13/2 αναμένεται στροφή των ανέμων σε Β-Β/Α 3-7 μποφόρ,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-7οC. Η Τετάρτη θα κυλήσει με νεφώσεις και λιγοστή ηλιοφάνεια και τοπικές ψιχάλες.

Την Πέμπτη 14/2 μέχρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται βροχή με τη μορφή χιονόνερου στα πεδινά και χιονοπτώσεις σε υψόμετρο >300μ. Οι άνεμοι θα πνέουν Β/Α-Β 8 μποφόρ,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-6οC.

Την Παρασκευή,τέλος,αναμένεται ασθενής βροχή με σταδιακή βελτίωση μετά το μεσημέρι,βόρειους ανέμους 7-6 μποφόρ,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-8οC.*Ο καιρός της Πέμπτης δίνεται με επιφύλαξη,καθώς παρουσιάζει μεγάλη διχογνωμία.

Σχετικά Άρθρα

Από το Κέντρο Κοινότητας Χίου
Παρ, 19/04/2019 - 16:16

Σήμερα το πρωί, στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χίου, με τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, επισκέφθηκαν το Ειδικό Γυμνάσιο Χίου, στην περιοχή του Κάμπου.

Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας πραγματοποίησαν δράσεις, παιδαγωγικού χαρακτήρα, ενώ εκ μέρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου διανεμήθηκαν είδη ένδυσης και υπόδησης στους μαθητές της σχολικής μονάδας.