Χίος, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

«Αυτοπροσώπως» με τον Παντελή Μπουρνιά

Κυρ, 07/10/2018 - 23:13

Γεννήθηκε στην Αμερική, επέστρεψε στη Χίο 5 ετών για να ξαναβρεθεί στις ΗΠΑ 17 ετών, να σπουδάσει και να εργαστεί σαν Πολιτικός Μηχανικός για να επιστρέψει ξανά στο νησί λειτουργώντας τεχνικό και κτηματομεσιτικό γραφείο. Ο Παντελής Μπουρνιάς Πρόεδρος σήμερα της Ενωσης Ομογενών είναι ο καλεσμένος του Γιάννη Τζούμα, στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως» στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ.

 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 14/12/2019 - 20:09

Αυτή τη φορά η βροχή έδεσε με τη φωτεινότητα, τα Χριστούγεννα δέθηκαν και αυτά με τις καιρικές τους συνθήκες, το Αργέντικο έλαμψε ακόμα και κάτω από… ομπρέλες.

Έτσι παρά την βροχή, το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο έλατο φωτίστηκε, το Αργέντικο έλαμψε σε κάθε γωνιά του και περιμένει κάτω από καλύτερες συνθήκες όσοι επιθυμούν να το επισκεφθούν όλο αυτό το διάστημα των γιορτών.

Ο καπ. Λουκάς Κτιστάκης και η σύζυγος του, ζεστοί πάντα στην φιλοξενία τους παρέθεσαν ένα μικρό γεύμα στις αρχές και τους φίλους τους, ενώ ο Μητροπολίτης Χίου δεν παρέλειψε μαζί με τα «Χρόνια πολλά» να ευχηθεί ιδιαιτέρως στους ναυτικούς μας.

Παρόντες στην γιορτή ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρος Κλιάρης Αντιναύαρχος Λ.Σ., ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, ο Στρατιωτικός Διοικητής και λοιπές αρχές.

to_paramythi_ton_hristoygennonargentiko_2019_christmas_fairy_tailargentiko_2019

Το γεγονός για άλλη μαι χρονιά κάλυψε εκτός των τοπικών τηλεοπτικό συνεργείο του ΑντέναΣπάνιο αλλά τρεις... Ταξίαρχοι μαζί έστω και με πολιτική περιβολή