Διά Βίου Μάθηση στις Οινούσσες

Πέμ, 05/06/2014 - 16:13

Όπως ενημερώνει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Οινουσσών ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων για την φετινή εαρινή περίοδο. Το Κ.Δ.Β.Μ. Οινουσσών ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Φεβρουάριο και πολύ γρήγορα οι κάτοικοι επέδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον συμμετοχής στα προγράμματα που προσφέρθηκαν. Συνολικά υλοποιήθηκαν 7 προγράμματα σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα όπως ξένες γλώσσες, Η/Υ , Οικονομία & Επιχειρηματικότητα, και Ανάπτυξη κοινωνικών Δεξιοτήτων.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης, τα οποία πραγματοποιούνται με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρέχονται δωρεάν και απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες, άνεργους και εργαζόμενους, ανεξάρτητα από φύλο, μορφωτικό επίπεδο κ.λ.π., με μόνη προϋπόθεση το ενδιαφέρον τους για γνώση και ενεργό συμμετοχή.

Το Κ.Δ.Β.Μ. Οινουσσών θα συνεχίσει να προσφέρει νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και την ερχόμενη εκπαιδευτική χρονιά και ευελπιστούμε στην επιμόρφωση ακόμα περισσότερων συμπολιτών μας.

Σχετικά Άρθρα